Caner Erkin'in kraliçesi Şükran

Caner Erkin, eşi Şükran Ovalı’yı İspanya’ya götürdü. Yıldız futbolcu, eşi için geceliği 7 bin TL’lik oda tutmakla kalmadı; güzel oyuncuya ‘kraliçe’ yazılı bir de bileklik taktı.

Caner Erkin'in kraliçesi Şükran
Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Caner Erkin'le oyuncu eşi Şükran Ovalı, işleri dolayısıyla erteledikleri balayına sonunda çıktı. Ocak 2016'da Roma'da evlenen ünlü çift, ligin tatile girmesiyle soluğu yurt dışında aldı.

İBİZA RÜYASI...

Önceki gün İspanya'ya giden ikili, dünya jet sosyetesinin de tatil rotalarının başında gelen İbiza'da eğlenceli anlar yaşamaya başladı. Erkin, 'hayatımın kadını' dediği Şükran Ovalı'ya balayında rüya gibi anlar yaşatmak için de kesenin ağzını açtı. Futbolcu, geceliği 7 bin 500 TL olan Ushuaia İbiza Hotel'in süitini güllerle donattırdı. Havuz başında poz veren Şükran Ovalı ile Caner Erkin'in bileklerinde İngilizce 'kraliçe' ile 'kral' yazması da dikkatli gözlerden kaçmadı.

VIP FİYATLAR!

Geceleri de düzenlenen partilerde çılgınca dans edip eğlenen Caner Erkin'le Şükran Ovalı, ünlü futbolcunun eski eşi Asena Atalay'ın aylardır kendilerine yaşattığı kötü günlerin de acısını böylece çıkardı. Bu arada ünlü çiftin konakladığı ve Paris Hilton gibi yıldızların da partilere katıldığı otel, fiyatlarıyla da cep yakıyor... Salata fiyatlarının 34 euro olduğu otelde, ızgara angus 33 euro, tiramusu 12 euro, meyve tabağı 16 euro, hamburger ise 28 euro.

YILDIZLARLA AYNI YERDE

İkili; Paris Hilton, Beyonce ve Leonardo DiCaprio'nun da sık sık tatil için tercih ettikleri İbiza'da eğlenceye doydu. Şükran Ovalı ile Caner Erkin, instagram'da da bol bol fotoğraf paylaştı...