Caner Erkin koşar adım kaçtı!

Boşandığı eşi Asena Atalay'la ilgili sorulardan sıkılan milli yıldız Erkin, önceki gün arkadaşlarıyla buluştuğu mekânın çıkışında yine eski eşiyle ilgili sorularla karşı karşı kalmamak için koşarak aracına bindi ve son sürat kaçtı...

Caner koşar adım kaçtı!
Sözcü'den Emre Çevik'in haberine göre Beşiktaş’ın milli futbolcusu Caner Erkin, boşanmasına rağmen Asena Atalay ile ilgili sorulardan kurtulamıyor. Evli olduğu dönemde Atalay’ın skandalları yüzünden zor günler geçiren milli yıldız, boşanıp yeniden evlenmesine karşın hâlâ Asena Atalay ile ilgili sorularla karşı karşıya kalıyor.

Caner Erkin, son olarak Asena Atalay’ın nafaka talebi yüzünden eski evliliğiyle gündeme gelmiş ve “Üzülerek ifade ediyorum ki oğlum Çınar, akıl sağlığından yoksun, kendi menfaat ve çıkarlarını ön planda tutan ve bunun için sınır tanımayan, annelik bilincinden tamamen uzak bir anneye sahip” demişti.

Ünlü futbolcu dün Beşiktaş’ın Konyasapor ile oynadığı karşılaşma sonrası arkadaşları ile Emirgan’da bir mekâna geldi. Mekânın çıkışında gazetecilerin kendisini beklediğini öğrenince sinirlenen futbolcu, otomobilinin arka kapıya getirilmesini istedi.

Aracı getirilen Erkin, koşarak aracına bindi ve muhabirlerini sorularını bu kez yanıtsız bırakarak hızla uzaklaştı.
Konular Spor Haberleri