Caner Toygar köfteci oldu

Evlilik programıyla ünlenen Caner Toygar, köfteci oldu. Caner, "Medyatik olduğum için kimse bana iş vermiyor. Ne yapalım, biz de bu işi yapıyoruz" dedi.

Caner Toygar köfteci oldu

Dokuz yıl önce katıldığı evlilik yarışmasıyla tanınan ve bir dönemin medyatik isimlerinin başında gelen Caner Toygar, köftecilik yapmaya başladı. Son olarak bir televizyon kanalında sunuculuk yapan Caner'in televizyonculukta işler istediği gibi gitmeyince kendisine yeni bir yol çizdiği ortaya çıktı.

Caner, Ataşehir'de bir oto sanayi sitesinin yanında küçük bir köfteci dükkanı açtı. Sunuculuk işini sponsor anlaşmazlığı nedeniyle bıraktığını açıklayan Caner, bir ay önce açtığını söylediği köftecide aynı zamanda tezgahın başına geçerek gelen siparişlerle de bizzat kendisi ilgileniyor.

Caner, neden köfteciliğe başladığını “Medyatik olduğum için kimse bana iş vermiyor. Ne yapalım biz de bu işi yapıyoruz. Ekmek paramızı kazanıyoruz” sözleriyle açıkladı. Bundan sonra televizyonda yer alıp almayacağı sorusuna ise Caner, “Saçma sapan dizi teklifleri geliyor. Son olarak jigolo rolünde oynamamı istediler. Böyle şeyler bana ters geldi ve o yüzden o teklifleri kabul etmedim. Ben böyle de mutluyum” şeklinde konuştu.


SERKAN ÖZTÜRK / MİLLİYET İNTERNET SİTESİ