Cani aileye ağırlaştırılmış müebbet!

İstanbul’da Hakan Öner’i yasak aşk yüzünden öldüren aile meclisine ağırlaştırılmış müebbet istendi.

Cani aileye ağırlaştırılmış müebbet!
Sabah'tan Osman Asiltürk'ün haberine göre İstanbul'da Nurşen E. ile Hakan Öner, 2011'de refakatçi olarak kaldıkları hastanede tanıştı. Arkadaşlıkları gönül ilişkisine döndü. 29 Kasım 2013'te Nurşen E.'nin evinde tartışan ikili, komşuların sesleri duyması üzerine evden ayrıldı. Kadının eşi Bilal E., eve geldiğinde komşularından durumu öğrendi ve karısının yasak ilişkisi olduğunu anladı. Karısını bıçakladı ve öldü zannederek kaçtı. Ardından olayı ailesine anlattı.

Bilal E., kardeşleri Ahmet, Muzaffer ve eşinin babası Salim E., Naciye E., kardeşleri Metin E., Gökhan E. ve Cihan E.'den oluşan aile meclisi, Öner'i öldürmeye karar verdi.

6 Aralık'ta ailenin talimatı üzerine Naciye E., Hakan Öner'i evine çağırdı. Bilal E., Muzaffer E., Metin E. ve Salim E., Hakan Öner'i öldürdü. Polisin araştırmaları sonucunda zanlı yakalandı. Dördü tutuklu 9 şüpheli hakkında dava açıldı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın iddianamesinde, Ahmet E., Bilal E., Salim E., Naciye E. ile Muzaffer E. için ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.

Cihan E. Gökhan E., Nurşen E. ve Talip Ç. için de 15 yıldan 20 yıla kadar ceza talep edildi. Şüpheliler önümüzdeki günlerde hâkim karşısına çıkacak.