Cani baba her yer yerde aranıyor!

İzmir Çiğli Sasalı’da müteahhit damadını öldürüp kızını ağır yaralayan ‘binbir surat’ lakaplı Ali Aksoy, polis tarafından her yerde didik didik aranıyor...

Cani baba her yer yerde aranıyor!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre İzmir'in Çiğli İlçesi Sasalı semtindeki lüks Su Konutları önünde pusuya yatarak müteahhit damadı Murat Osmanoğlu'nu öldürüp kızı Özlem Osmanoğlu'nu ağır yaralayan 'binbir surat' lakaplı baba Ali Aksoy her yerde aranıyor.

Saldırıda ağır yaralanan ve halen komada uyutulan annesi Özlem Osmanoğlu'nun yanından bir an olsun ayrılmayan İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencisi kızı Elçin Osmanoğlu, cani dedesine ateş püskürdü.

Elçin Osmanoğlu, "O cani adamın bir an önce yakalanmasını ve en ağır cezayı almasını istiyorum. Onun yüzüne kızına ve babama nasıl kıydın diye hesap sormak istiyorum" dedi.

Pusu kurup öldürdü

Olay geçtiğimiz 8 Şubat günü saat 22.00 sıralarında İzmir'in Çiğli Sasalı Mahallesi 118 sokak içerisinde bulunan Su Evleri villalarında yaşanmıştı.

Müteahhitlik yapan işadamı Murat Osmanoğlu ve birlikte çalıştığı eşi Özlem Osmanoğlu akşam saatlerinde villalarının girişinde pusu kuran baba Ali Aksoy, çifte pompalı tüfekle ateş etmişti. "Bunu siz istediniz" diye bağıran Ali Aksoy ard arda sıktığı kurşunlarla damadını ve öz kızını vurmuştu.
Kanlar içinde kalan damat Murat Osmanoğlu olay yerinde yaşamını yitirirken, başına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan kızı Özlem Osmanoğlu da hastanede tedavi altına alınmıştı.

"Yüzüne tüküreceğim "

Çiğli Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam edilen ve durumu kritik olduğu için uyutulan annesi Özlem Osmanoğlu'nun yanından bir an olsun üniversite öğrencisi kızı Elçin Osmanoğlu, konuştu.

Annesinin bir an önce iyişleşmesi için dua ettiğini ifade eden Elçin Osmanoğlu, "O caninin yakalanıp adalete teslim edilmesini ve verilebilecek en ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum. Kılıktan kılığa giren ünlü cani dolandırıcının yüzüne tükürmek istiyorum. Bu adam melek gibi insan olan annemin babası nasıl olmuş anlamıyorum. Bir insan kızını nasıl vurur, damadını nasıl öldürür. İnşallah onu en kısa sürede cezaevinin demir parmaklıkları arasında görürüm" dedi.

Binbir surat Ali Aksoy'un çok sayıda sabıkası var

Damadını öldürüp kızını ağır yaralayan Ali Aksoy'un 'binbir surat Ali' olarak tanındığı ve dolandırıcılıktan çok sayıda suç kaydının bulunduğu ortaya çıkmıştı. Bu suçtan birçok kez hapse girip çıktığı da belirlenen Ali Aksoy'un bir süre önce damadı ve kızını da dolandırdığı ve aralarında bu nedenle husumet doğduğu belirlenmişti.