'Cani baba'dan kan donduran ifade!..

İzmir Sasalı'da damadı Murat Osmanoğlu'nu öldürüp kızı Özlem Osmanoğlu'nu ağır yaralayan baba Ali Aksoy, nefret dolu sözlerini sürdürdü.

'Cani baba'dan kan donduran ifade!..
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre vatandaşlardan gelen ihbarlar sayesinde Çandarlı'da jandarma tarafından yakalanan Aksoy, "Bu cinayeti damadım ve kızıma duyduğum kin yüzünden işledim. Kızım ve damadım yüzünden oğlum halen hapiste. Ben ve eşim de 15 ay cezaevinde yattık. Kızımın yaşadığını öğrendim. Keşke o da ölseydi. Bunu onlar istedi" dedi.

Daha önce damadı Murat Osmanoğlu'nun ve mağdurların şikayetiyle dolandırıcılık suçundan hapiste yatan 'binbir surat' lakaplı 70 yaşındaki Ali Aksoy, tutuklanarak Buca Cezaevi'ne gönderildi.

PUSU KURMUŞTU

Dehşet veren olay 8 Şubat'ta Çiğli Sasalı'da yaşandı. Müteahhit Murat Osmanoğlu ile eşi Özlem Osmanoğlu, saat 22.00 sıralarında otomobilleriyle evlerine döndü. Aracı park edip dışarı çıktıklarında, sitenin köşesinden çıkan baba Ali Aksoy, "Bunu siz istediniz" diye bağırarak ateş etmeye başladı.

YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Aksoy, art arda sıktığı kurşunlarla damadını ve kızını vurdu. Zanlı, cebinden çıkardığı şişedeki benzini otomobilin üzerine saçıp ateşe verdikten sonra kaçtı. Kanlar içinde kalan Murat Osmanoğlu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Başına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Özlem Osmanoğlu ise Çiğli Devlet Hastanesi'nde yaşam savaşı veriyor.

Jandarma ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden zanlının kimliğini kısa sürede belirledi.

ÖZEL TİM KURULDU

Yakalanması için kurulan özel ekip, Ali Aksoy'un saklanabileceği yerlere operasyonlar düzenledi. Arkadaşlarını mercek altına aldı. Ama herhangi bir sonuca ulaşamadı.

Yeni Asır'da çıkan haberin ardından jandarmaya, Aksoy'u gördüklerini belirten kişilerden ihbarlar gelmeye başladı.

Her ihbarı titizlikle değerlendiren jandarma ekipleri, Aksoy'un İzmir'in tatil beldelerinden Çandarlı'da olduğu bilgisine ulaştı. Aksoy'u yakalamak için kurulan özel tim, dün Çandarlı'ya giderek zanlının kaldığı yeri belirledi.

Saklandığı yere operasyon düzenleyen ekipler, "binbir surat Ali"yi kıskıvrak yakaladı.

POMPALI TÜFEK VE OTOMOBİL BULUNDU

Ali Aksoy'un yakalanması sırasında jandarmanın geniş güvenlik tedbiri aldığı ve herhangi bir çatışma ihtimaline karşı askerlerin çelik yelek giydiği öğrenildi. Öte yandan cani baba Aksoy'un yakalandığı anda yanında bulunmayan ve ormanlık alana sakladığı pompalı tüfek ele geçirilirken, kiraladığı ve iki aydır teslim etmediği kiralık araç da bulundu.

'KİNİM HİÇ BİTMEDİ'

70 yaşındaki dolandırıcı Ali Aksoy sözlü olarak verdiği ilk ifadesinde kin ve nefret dolu olduğunu ve asla pişman olmadığını anlattı. Damadı ve kızı yüzünden eşiyle 15 ay hapiste yattığını ve avukatlıktan atılan oğlunun hapiste olduğunu söyleyen Aksoy, "Bu duruma düşmemizin sebebi onlardı. Onlara kinim hiç dinmedi. Bunu hak etmişlerdi" dedi.