Caniden kan donduran sözler!

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, 6 yaşındaki Zeynep Çeliksoy'u okul yolunda pompalı tüfekle öldüren Mehmet Salik Mumcu sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Caniden kan donduran sözler!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Mumcu küçük Zeynep'in annesi Zeliha İrvanlıoğlu Çeliksoy'u yaraladıktan sonra kaçmış ve ardından polise teslim olmuştu.

Mehmet Salik Mumcu (39), tutuklanarak Burhaniye Cezaevi'ne gönderildi.

KAN DONDURAN SÖZLER

Çelik yelek giydirilip, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen Mumcu, gazetecilerin 'Size baba diyen birine nasıl kıydınız?' sorusunu, "Onu değil anasını öldürecektim. Çıkınca anasını da öldüreceğim" diye yanıtladı.

OLAY

Gazi İlköğretim Okulu 1'inci sınıf öğrencisi Zeynep Çeliksoy, önceki sabah okuluna gitmek üzere annesi ile yola çıktığı sırada bir otomobilden pompalı tüfekle 2 el ateş edilince olay yerinde hayatını kaybetmişti. Anne hastanede tedaviye alınırken, saldırgan kaçmıştı. Çeliksoy'un iki yıl birlikte yaşadığı Mumcu, Balıkesir'de polise teslim oldu. Mumcu'nun Çeliksoy'un kendisinden ayrılıp, bir hafta önce Edremit'teki annesinin yanına taşınmasını hazmedemediği için bu saldırıyı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

CENAZEDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Zeynep Çeliksoy'un Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan babası Feray Çeliksoy tarafından alınan cenazesi, öğle saatlerinde Balıkesir Paşaalanı Camisi'ne getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine, Çeliksoy'un babası Feray Çeliksoy'un yanı sıra dedesi Mustafa Çeliksoy, diğer yakınları ve komşuları katıldı.

Küçük Zeynep'in annesi, tedavisinin sürmesi nedeniyle cenaze törenine katılamadı.

Taziyeleri kabul ederken gözyaşlarına boğulan Feray Çeliksoy'u, arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

Küçük Zeynep'in cenazesi, Çınarlıdere Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.