Canlı ve dinamik bir yüz için: 'Örümcek ağı'

Yılın son günü cildinizi 20 dakikada geceye hazırlayın, canlı ve tazelenmiş cildinizle gecenin parlayan yıldızı siz olun.

Canlı ve dinamik bir yüz için: 'Örümcek ağı'
CANLI VE DİNAMİK BİR YÜZ

Akşam'da yer alan habere göre yılbaşı gecesi, temiz, canlı ve dinamik bir yüzle eski yıla veda edip yeni yılı karşılamanız için, sadece 20 dakikanızı ayırıp Örümcek Ağı maskesiyle hazırlanmanız mümkün. Cildi temiz tutmak ve yaşlanma belirtileri ortaya çıkmadan önlemler almak, su içmek, spor yapmak ve beslenme düzenine dikkat etmek, yaşının iyisi olabilmek için yapılması gerekenler arasında bulunuyor. Örümcek Ağı maskesinin Doctor B Aktif Kozmetikleri serisi içinde yer almasının nedeni de, evde yapılabilecek son derece pratik bir ürün olmasıdır.

Örümcek Ağı maskesi diğer yaprak maskelerden farklı bir kullanıma ve etkiye sahiptir. Özellikle yaşlanma belirtilerinin başında yer alan yanak ve gıdı sarkmasına, son derece etkili bir üründür. Örümcek Ağı maskesinde bulunan çeneyi sıkıca kavrayan lif hattı ve kolajen dokusu, serumla etkileşime geçerek, yüzü sıkılaştırma özelliğine sahiptir. Ayrıca yaşın ilerlemesiyle oluşan ‘U’ harfine benzeyen yüz kontürünün ‘V’ harfine yani daha genç bir forma ulaşmasına fayda sağlar. Örümcek Ağı maskesiyle birlikte kullanılan Örümcek Ağı serumunu ise, tek başına günlük bakım rutininizin içine dahil edebiliyorsunuz. Örümcek Ağı kreminden evvel kullanabileceğiniz Örümcek Ağı serumu, yaşlanma belirtilerinin önüne geçmenize fayda sağlarken, aynı serinin birbirini tamamlayan ürünleri olması açısından da önemli. Örümcek Ağı maskesini cildinizin ihtiyacına göre haftada bir ya da iki kez temiz, makyajdan arındırılmış bir cilde uygulamalısınız. Cildimiz ve bedenimiz en büyük hazinemiz, iyi bakıldığı ve eksik kalan takviyeleri yapıldığı sürece yaşlanma belirtilerinin önüne geçmeniz ve var olan form kayıplarını gidermeniz mümkün. Özellikle yılbaşına sayılı saatler kala, gecenin yıldızı olmak için, sadece 20 dakikada yapılan uygulamasıyla Örümcek Ağı maskesini deneyimleyebilirsiniz.

En az 5 yaş genç gözükmek için…

Yeni yılla birlikte alınan kararların içerisine cildinize ve bedeninize iyi bakmayı da ekleyin. Bu sene yaşınızın iyisi siz olun… Estetik, Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, 2017 senesinde cildi ve bedeni korumaya yönelik yapılabileceklerin altını çiziyor ve “Yeni bir yıl, yeni bir yaş daha demek, bu da yaşlanma ve bedeninin biraz daha yıpranması manasına geliyor. Fakat her senenin başında alınan karar ve planlamalara cildi ve bedeni de dâhil ederseniz, bu süreci en iyi şekilde geçirmek mümkün. Yeni çizgiler kazanmayın, suratınıza yeni form kayıpları eklemeyin. Tüm bunlar için, yaşlanma belirtileri başlamadan önemler alabilirsiniz” diyor. Bülent Cihantimur, en az beş yaş genç görünmenizi sağlayacak önerileri de şöyle sıralıyor: “2017 yılında hayatınızdan şunları uzak tutarak işe başlayabilirsiniz: Sigara, güneşin zararlı ışınları, hakaretsiz bir yaşam, elektromanyetik kirlilik, katkı maddesi dolu, ambalajlı besinler… Evet, sigara cildin en büyük düşmanı, sigara içenler yeni yıl kararlarına mutlaka, bırakmayı eklemeliler. Ayrıca güneşten kaçmak mümkün değil ama koruyucu ürünler kullanabilirsiniz. Cep telefonlarını kulaklıkla kullanın ve mevsiminde taze sebze ve meyvelerle beslenin ayrıca spor yapın, hareket edin! Tüm bu saydıklarımı 2017 senesi boyunca yapanlar, en az 5 yaş gençleşerek hayatlarına devam edeceklerdir. Aynı zamanda ufak estetik müdahalelerle de çok daha yenilenmiş bir bedene ve yüze kavuşmanın mümkün.” Ayrıca tüm sene boyunca cildinizi iyi ve kaliteli bir yaşlanma karşıtı kremle de desteklerseniz, sene başında aldığınız kararın, uygulama sonrası farklılığını hissedersiniz. Kremler cildin en büyük yardımcısı, mutlaka kullanılmalı ve cilt desteklenmeli.
Konular Kadın / Bakım