Cansu Dere'den bomba aşk çalımı!

Cansu Dere, eski eşi Nazlı Çelik ile tekrar evlilik hazırlığı yapan Serdar Bilgili'nin kalbini çaldı. İddiaya göre Bilgili'nin Asmalımescit'teki mekanından çıkmayan güzel oyuncu şimdilerde aşk sarhoşu!

Cansu Dere'den bomba aşk çalımı!
Güneş Gazetesi'nden Ahmet Döğen'in haberine göre yıllar önce ünlü şovmen Cem Yılmaz ile aşk yaşayarak gündeme gelen oyuncu Cansu Dere ardından yurtdışına gitmiş, uzun bir aranın ardından yurda döndüğünde sessizliğini korumuştu. Anne dizisindeki rolüyle tekrardan adından söz ettiren Cansu Dere'nin bir süre önce Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Şimdi de Serdar Bilgili ile birlikte olduğu konuşuluyor.

ÜNLÜ SUNUCU ŞOKE OLDU

İddiaya göre Serdar Bilgili'nin Asmalımescit'teki mekanından çıkmayan Cansu Dere sonunda hedefine ulaşmış. Beşiktaş Kulübünün Eski Başkanı Serdar Bilgili'nin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncunu şimdilerde ayakları yere basmıyormuş. Kısa süre önce eski eşi Nazlı Çelik ile barışan Bilgili 'yeniden evleneceklerini' duyurmuştu. Fakat görünen o ki işler yine değişmiş. Cansu Dere ile Bilgili aşkına Nazlı Çelik'in ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Kickboks yapıyor

Cansu Dere önceki gün sosyal medyada yaptığı paylaşımla şaşırttı. Kickboks yaparken çekilen fotoğrafını paylaşan güzel oyuncunun Kerem Bursin'in eğitmeninden ders aldığı ortaya çıktı. Cansu'nun birden bire spor merakının ortaya çıkması 'Serdar'ın sporcu kişiliğinden etkilendi' şeklinde yorumlandı.