Cansu Dere'li fotoğraf Fatih Aksoy'un eşine soruldu

Fatih Aksoy'un Cansu Dere ile yemek yediği fotoğrafların ortaya çıkmasına, ünlü yapımcının eşi Ayşenur Aksoy'dan yanıt geldi.Nişantaşı'nda görüntülenen Ayşenur Aksoy, girdiği bir mağazada iki saat boyunca alışveriş yaptı.

Cansu Dere'li fotoğraf Fatih Aksoy'un eşine soruldu
Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre fotoğraflarının çekilmesiyle kısa süreli şaşkınlık yaşayan ve parmağında alyansının olmaması dikkati çeken Aksoy, "Cansu ile Fatih'inki tamamen iş ilişkisi. Bu haberlerin başka yerlere çekilmesi çok komik. Cansu çok sevdiğim bir isim. Kendisini çok yakından tanırım. Fatih Bey'le boşanmamız söz konusu bile olamaz. Hiç böyle bir şey yok. Arada her evlilikte olan şeyler oldu, ufak tefek tartışmalar sadece. Boşanmamız gibi bir durum yok" açıklamasını yaptı.

"Fatih Bey’le bu konu hakkında konuştunuz mu?" sorusuna Ayşenur Aksoy, "Tabii ki çıkan fotoğrafları 'Nedir bu diye?' soruyorum ama sizin o yansıttığınız gibi durum olmuyor. Her defasında ya bir arkadaşı oluyor, ya bir oyuncusu oluyor. Fatih Bey biraz rahat yaşayan ve kafasında öyle hesapları, kitaplarıyla yaşayan biri değil" şeklinde konuştu.

Aksoy, yapımcı eşinin birkaç yıl önce manken Neslihan Önder'le görüntülendiğinin hatırlatılması üzerine, "Tanımıyorum, o şahsın kim olduğunu bilmiyorum. Kimdir, neyin nesidir? Çok bilmiyorum açıkçası” ifadelerini kullandı.