Cansu Tosun’un rol aldığı "Anna" vizyona giriyor

Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da birbirinden farklı projelerde rol alan başarılı oyuncu Cansu Tosun, dünyaca ünlü yönetmen Luc Besson’un son filmi ‘Anna’da ajan rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Cansu Tosun’un rol aldığı "Anna" vizyona giriyor
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Cansu Tosun önemli bir yapımda rol aldı ve bu sebeple hayatına dair ayrıntılar merak ediliyor. Son olarak ‘Mehmetçik Kutlu Zafer' dizisinde rol alan ve özellikle aksiyon sahneleriyle dikkat çeken Cansu Tosun, ‘Léon' başta olmak üzere pek çok önemli yapıma imza atan Fransız yönetmen Luc Besson'un son filmi ‘Anna'da sürpriz bir rolle sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün filmden ilk fragman yayınlandı. 10 Temmuz'da Fransa'da gösterime girecek film, çok yakında tüm dünyada vizyonda olacak.

“UNUTULMAZ BİR DENEYİM”

Tosun, Helen Mirren, Cillian Murphy ve Luke Evans gibi dünyaca ünlü oyuncuların başrollerinde yer aldığı filmdeki sahnelerinin çekimi için geçtiğimiz kış Paris'e gitmişti. İki gün boyunca Besson'la çalışan başarılı oyuncu, hem en büyük hayalini gerçekleştirdiğini hem de ‘Anna'nın kendisi için unutulmaz bir deneyim olduğunu dile getiriyor.

Genç oyuncu, yakında ‘I Am You' filmiyle de dünyanın pek çok ülkesinde sinemaseverlerin karşısına çıkacak.