Çekim öncesi büyük kriz çıktı!

Özcan Deniz yeni filminin başrol oyuncusu Ayça Ayşin Turan’ın dişlerini yaptırmaya karar verdi. Bu durum yapımcı Şükrü Avşar’la kriz yaşamasına neden oldu.

Çekim öncesi büyük kriz çıktı!
Güneş'in özel haberine göre Özcan Deniz, takma adı “Sevimli ve Tehlikeli” olan yeni filminin çekimlerine iki hafta sonra başlıyor. Deniz bu kez yazarlığının yanı sıra sadece yönetmenliğini yapacağı romantik komedi türündeki filmde yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız ve “Karagül” dizisindeki kızı Ayça Ayşin Turan’ı başrol oynatıyor. Deniz, filmin deneme çekimlerinde Turan’ın dişlerinin özellikle güldüğü sahnelerde hiç estetik durmadığını fark etti. 

YAPIMCIDAN TEPKİ

Deniz, Victoria’s Secret’ın dünyaca ünlü modeli Miranda Kerr’e benzettiği Turan’ın dişlerine estetik yaptırmaya karar verdi.  Ancak bu durum Deniz’in hem “Karagül”de, hem de tüm filmlerinde yapımcılığını üstlenen Şükrü Avşar’ın tepkisini çekti. Avşar “Karagül”de lise öğrencisini canlandıran Turan’ın estetik yaptırmasının oynadığı dizideki devamlılığını bozacağını savundu. Deniz estetiğin çok doğal olacağını söyleyerek yapımcıyı ikna etti.