Cem Küçük: "Gülben Ergen'in her tarafı oynuyor"

Kanal 24'te ekrana gelen "Günün Manşeti" programında söz Gülben Ergen'in Can Dündar'a yolladığı selamdan açılınca işte bu bomba yorumlar yapıldı.

Cem Küçük: "Gülben Ergen'in her tarafı oynuyor"

Gülben Ergen, dün bir ödül töreninde 'En iyi erkek oyuncu' ödülünü Çağatay Ulusoy'a vermek üzere sahneye çıktı.

Ergen, "Çocukluğumuzun gençliğimizin, uzun yıllarımızın çocuklarımızın gazetesi Hürriyet... Hürriyet demek Cumhuriyet demek, Cumhuriyet demek biz demek. Bütün ödül alanların Can Dündar'a selamı olsun" dedi.

Ergen'in bu selamı bu sabah Kanal 24'te ekrana gelen Star Gazetesi Yazarı Cem Küçük ve 24 TV Yayın Danışmanı Ersoy Dede'nin sunumları ve çarpıcı yorumlarıyla ekrana gelen "Günün Manşeti" programında ele alındı.

Bu selamı yorumlayan Cem Küçük "Bu Gülben Ergen 90'lı yıllarda şöhretini  İbrahim Tatlıses'le çektiği kliplerle elde etti. Ardından rahmetli Enver Ören'in kendisine geçtiği kıyakla TGRT'den, muhafazakar kesimden büyük paralar kazandı.

Mustafa Erdoğan'la evlendi PKK'ya yakın bir ağızla Kürtçü oldu. Ondan boşandı hemen Atatürk'çü oldu. TRT'de programa başladı Recep Tayyip Erdoğan'ı övmeye başladı. TRT'de programı bitirilince 'Türkiye'den endişeleniyorum. Laik Türkiye istiyoruz' diye bir tweet attı. Tayyip Erdoğancılığı bıraktı sonra Erhan Çelik'le evlenince tekrar Recep Tayyip Erdoğan'ın fikirlerini benimsedi.

TRT'de işler iyi gitmeyince bu sefer de Can Dündar'cı olmuş. Gülben Ergen yapay biridir. Omurgalı bir duruşu yok. Türkiye'de göreceğin sanatçılar içinde en her tarafı oynayan tiptir. Bu bir ara Umre'ye gitti. İbadet esnasında çektiği fotoğraflarını magazinlerde yayınlattı yahu."


Cem Küçük'ün programı izleyenlere 'Helal olsun' dedirten; hedefi 12'den vuran sansürsüz ve dobra yorumlarını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...