Cem Tatlıtuğ'dan açıklama

Akşam Gazetesi'nde Sayit Durmaz imzasıyla "Kıvanç’ın cipinde travesti pazarlığı" başlıklı bir haber yayınlanmıştı.. Kıvanç Tatlıtuğ'un ağabeyi Cem Tatlıtuğ bu konuya ilişkin konuştu..

Cem Tatlıtuğ'dan açıklama

"Haberde yazıldığı gibi direksiyonun başındaki kişi bendim.. Kısa bir tur attıktan sonra haberde ismi geçen Pangaltı Tay Sokak’ta bulunan ofisimin karşısına arabamı park ettim..

Arabayı park ettikten sonra flaşlar patladı "Ne oluyor?" diye sormama fırsat kalmadan, fotoğrafı çeken kişiler arabalarına binip kaçtılar...

Pangaltı Tay Sokak’ta bulunan ofisimin maliyede 1 buçuk yıldır kaydı var.. Merak edenler araştırabilir.. Ben sadece ofisimin karşısına arabayı park ettim..

Harbiye özellikle geceleri travestilerin yoğun olarak görüldüğü bir yer.. Travestinin biri arabaya yanaşmış, o an bu arkadaşlar fotoğraf çekmiş.. Fotoğrafta görülen travesti benim arabamdan mı çıkmış?

Bu insanlar benim şerefimle, haysiyetimle nasıl oynayabilir?.. O gece yazılanla alakası olmayan bir durum yaşandı.. Bu haber kesinlikle ve kesinlikle yalanlarla dolu, asparagas bir haberdir.

Akşam Gazetesi’ne tekzip göndereceğim. Hem Akşam gazetesi hem de haberi yapan Sayit Durmaz hakkında dava açacağım..

Kimse benim haysiyetimle ve şerefimle oynayamaz.."

Cem Tatlıtuğ