Cem Yılmaz 5 Rus güzeli eve götürdü!

Gişede yüzü gülmeyen Cem Yılmaz, teselliyi gecelerde buldu. Geçtiğimiz gün iki güzelle eğlenen ünlü komedyene, bu kez 5 Rus güzel eşlik etti. Gece Cem Yılmaz'ın evinde bitti.

Cem Yılmaz 5 Rus güzeli eve götürdü!
CEM'İN HAREMİ

Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre
hala vizyonda olan son filmi 'Ali Baba ve 7 Cüceler'in gişesinden yüzü gülmeyen Cem Yılmaz, teselliyi İstanbul gecelerinde arıyor. Hemen hemen her gece bir mekanda çapkınlık turuna çıkan ünlü komedyenin hızına kimse yetişemiyor. Geçtiğimiz günlerde iki güzelle birlikte Asmalımescit'te objektiflere yakalanan Yılmaz, önceki geceyi de boş geçmedi.

ŞAMPANYA PATLATTI

Cem Yılmaz'a bu gecesinde filminin yapımcısı olan Muzaffer Yıldırım eşlik etti. İkili, Rus oldukları öğrenilen 5 yabancı uyruklu güzel ile Harbiye Klein adlı mekana gelerek, gecenin geç saatlerine kadar eğlendi. Komedyenin, Rus güzeller ile mekan içinde yakından ilgilendiği ve ardı ardına şampanyalar patlattırdığı da öğrenildi. Mekandan yalnız başına çıkan Cem Yılmaz, dışarıda gazetecileri göremeyince kızları yanına çağırdı.

Rus güzelleri bırakarak taksiye binen Cem Yılmaz, sigarasını yakarak evinin yolunu tuttu.

ACİL TAKSİ İSTEDİ

Bir anda patlayan flaşlarla neye uğradığını şaşıran komedyen, görevlilerden taksi istedi. Mekanda eğlendiği Rus bayanlar için, "Sokakta her gördüğünüzü bana mı ihale edeceksiniz?" diyen Yılmaz, yasak olmasına rağmen taksi içinde sigara yakarak hızla oradan uzaklaştı.

Muzaffer Yıldırım ise 5 Rus güzeli kendi cipine bindirdi. Kendisine bagajda yer bulan ünlü yapımcı, güzellerle birlikte soluğu Cem Yılmaz'ın Levent'teki evinde aldı.

Cem Yılmaz 5 Rus güzeli eve götürdü!

Cem Yılmaz 5 Rus güzeli eve götürdü! - Resim : 2