Cem Yılmaz - Defne Samyeli aşkı!..

Geçtiğimiz günlerde aşk yaşadıkları konuşulan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz, ünlü komedyenin Levent'teki evinde sabahladı.

Cem Yılmaz - Defne Samyeli aşkı!..
Milliyet Gazetesi'nden Emrah Akçaay'ın haberine göre akşam saatlerinde Cem Yılmaz'ın misafiri olarak eve gelen Defne Samyeli, gazetecilerin kendisini fark etmemesi ve görüntü almaması için ilginç yollara başvurdu.

Bir süre birlikte vakit geçiren ikiliye, daha sonra Ozan Güven ve bir kadın arkadaşı eşlik etti. Gece yarısına yakın dışarıdan yemek siparişi veren Cem Yılmaz, yemek sonrası Güven ve kadın arkadaşını yolcu etti.

Gazetecilerin kendilerini fark etmemesi için Defne Samyeli'nin aracını garajına sokan Yılmaz, özel plakalı kendi jipini ise sokağa park etti. Sabaha karşı birkaç defa gizlice kapıdan dışarıyı izleyen ve gazetecilerin varlığını kontrol eden komedyen, işini şansa bırakmayarak Defne Samyeli'yi evinde misafir etti.

Kendisine ait güvenlik görevlisine özel talimat veren ve evinin yakınına dahi yaklaştırmayan komedyenin, "Görüntü istemiyorum" dediği öğrenildi.

Cem Yılmaz - Defne Samyeli aşkı!..