Cem Yılmaz ticari zekasını konuşturdu

Harcadığı paralarla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz, sıra küçük esnafa gelince tutumlu davrandı. İçki ve sigaranın Türkiye’den 10-20 euro daha ucuz olmasını kâr sayan Yılmaz, önceki gün alışveriş yapmak için Bodrum’dan Yunanistan’a gitti..

Cem Yılmaz ticari zekasını konuşturdu
Takvim'de yer alan habere göre komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz gün soluğu Bodrum'daki 4 milyon euro'luk lüks villasında aldı. Yılmaz, dün de Bodrum'a en yakın Yunan Adaları'ndan biri olan Kos'a gitti. Yalıkavak'tan lüks bir yatla yarım saatte Komşu'ya geçen Cem Yılmaz'ın buraya gitmekteki amacı 'ucuza alışveriş' yapmaktı. Çektiği filmler, rol aldığı reklamlar ve yaptığı stand-up şovlardan servet kazanan ve arabalara harcadığı trilyonlarla sürekli gündem olan Cem Yılmaz, sıra küçük esnafa para kazandırmaya gelince ise tutumlu davrandı!

BİR ASGARİ ÜCRETE, BİR ŞİŞE İÇKİ!

Yılmaz, Kos'taki içki ve sigara fiyatlarının Türkiye'den ucuz olmasını fırsat bilip Komşu'dan yüklü alışveriş yaptı. Yunanistan'daki içki fiyatlarındaki 10-20 euro'luk ucuzluğu kâr sayan Cem Yılmaz, kendisine dünyanın en pahalı tekilalarından birini almayı da ihmal etmedi. Türkiye'de fazla bulunmayan ve ülkemizde yaklaşık bin 750 liraya satılan 'Gran Patron Burdeos' marka tekilayı Kos'tan 400 euro yani bin 350 liraya alan komedyen, Türkiye'ye dönüşte bu içkinin fotoğrafını instagram'da paylaştı. Cem Yılmaz'a "Bir işçinin asgari ücretini içkiye yatırmış ve bunu da gururla paylaşıyorsun" diye tepki yağdı.

FİLM MÜJDESİ

Cem Yılmaz, 'Ali Baba ve 7 Cüceler'den sonra yeni filmi için kolları sıvadı. Ünlü komedyen, dün instagram'da G.O.R.A. filminde kendi canlandırdığı 'Arif' ile Ozan Güven'in oynadığı '216' isimli robotun fotoğrafını paylaştı. Cem Yılmaz, bu karenin altına da "Bu yaz bu filmi yazıyorum!" notu düşerek hayranlarına müjdeyi verdi...

Cem Yılmaz ticari zekasını konuşturdu

AKŞAM PAZARI

Komşu'dan alışveriş yapan Cem Yılmaz, Bodrum'a döner dönmez de Kos'tan aldığı ve dünyanın en pahalı tekilaları arasında olan 'Gran Patron Burdeos'un şişesini instagram'da paylaşıp altına 'Akşam pazarı' yazdı...