Cem Yılmaz ve Çağan Irmak'tan dram film geliyor!

Çağan Irmak, önceki akşam Cem Yılmaz’la yemekteydi. Yılmaz, “Çağan’la yeni bir proje üzerinde konuştuk. Bu bir drama toplantısıydı” dedi.

Cem Yılmaz ve Çağan Irmak'tan dram film geliyor!
Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre nlü komedyen Cem Yılmaz, son filmi 'Ali Baba ve 7 Cüceler'in beklenen ilgiyi görmemesi üzerine yeni arayışlara girdi. Yılmaz'ın diğer filmlerinin aksine içerisine bol küfür kattığı son filmi 1 milyon 827 bin kişi tarafından izlenince ünlü komedyen, hayal kırıklığı yaşamıştı.

'BİRLİKTE GÖRECEĞİZ'

Cem Yılmaz, önceki gün Levent'teki Köşebaşı adlı mekanda Türk Sineması'nın usta yönetmeni Çağan Irmak ile yemek yedi. Yılmaz ve Irmak'a Ozan Güven de eşlik etti. Mekan çıkışı keyfi yerinde olan Cem Yılmaz, "Çağan ile yeni bir proje üzerinde konuştuk. Bu bir drama toplantısıydı. Şu an için komediyi bir kenara bıraktık. İlerleyen zamanlar neyi gösterir hep beraber göreceğiz" dedi.

OZAN'A 'GÜVEN'İYOR'

Ali Baba ve 7 Cüceler' ile önceki filmi 'Pek Yakında' ile umduğu başarıyı yakalamayan Cem Yılmaz, böylece ilk kez bir dram filmini hayata geçireceğini açıkladı. Ünlü komedyenin, kendi yazdığı bir senaryo hakkında Çağan Irmak'a fikir danıştığı ve Cem Yılmaz'ın dram filminde Ozan Güven'i başrolde oynatacağı da konuşuluyor.

CEM YAŞLANDI

Yüksel Aksu'nun son filmi 'İftarlık Gazoz'da rol alan Cem Yılmaz, 'Cibar Kemal' karakteri gereği 20 yaş yaşlandı. Filmde ilk kez Ege şivesi ile konuşan ve aynı zamanda başından çıkartmadığı takkesiyle de çok konuşulan Yılmaz'ın yaşlılık makyajını ise Derya Ergün yaptı.

Cem Yılmaz ve Çağan Irmak'tan dram film geliyor!