CEM YILMAZ'A 'EN BÜYÜK RECEP İVEDİK' ŞOKU

Malatya'da bir alışveriş merkezindeki sinemanın açılışına katılan Cem Yılmaz, zor anlar yaşadı...

CEM YILMAZ'A 'EN BÜYÜK RECEP İVEDİK' ŞOKU

Malatyapark Alışveriş Merkezi’ndeki sinema salonunda son filmi “Yahşi Batı”yı vatandaşlarla izleyen Cem Yılmaz, filmin ardından hazırlanan bölümden hayranlarını selamladı. Uzun süre kendisini bekleyen Malatyalılardan soru isteyen Cem Yılmaz, “Bundan sonra nereye gideceksiniz” sorusuna “Malatya’nın kayısısını da yedik artık Çin’e kadar gideriz” yanıtını verdi.

EN BÜYÜK RECEP İVEDİK

Ünlü komedyen filmin bitiminden sonra gerçekleşen söyleşide 10 dakika konuştuktan sonra ayrılmak istedi. Yılmaz’a tepki gösteren bir grup, komedyen sahnedeyken ’Recep İvedik’, ’En büyük Recep’ şeklinde tezahürat yaptı.

Konuşmasını kısa tutarak vatandaşa ilgiden dolayı teşekkür eden Yılmaz, çok sayıda kişinin kendisiyle fotoğraf çektirmek istemesiyle kısa süre zor anlar yaşadı.

Güvenlik görevlilerin arasından geçerek Cem Yılmaz’a ulaşmayı başaran bir kişi “Sizin için az önce fotoğraf makinesi aldım. Sırf sizinle fotoğraf çektirebilmek için. Benimle bir fotoğraf çektirmeseniz çok üzülürüm” deyince ünlü komedyen fotoğraf çektirmeye kabul etti. Vatandaşın fotoğraf makinesini tüm uğraşlarına rağmen açamaması üzerine de Cem Yılmaz makineyi alarak açtı.

Hürriyet