Cem Yılmaz'a hacker darbesi!..

Cem Yılmaz yaklaşık iki saat süren söyleşi sırasında, salonda bulunanları gülmekten kırıp geçiren ünlü şovmen, yaptığı esprilerle öğrencileri gülme krizine soktu.

Cem Yılmaz'a hacker darbesi!..

Şovmen Cem Yılmaz, Dokuz Eylül Üniversitesi Genç Girişimci Kulübü'nün davetlisi olarak geldiği İzmir'de üniversite öğrencileriyle buluştu. Tınaztepe Kampüsü -Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda sahneye çıkan Yılmaz'ı bine yakın hayranı karşıladı.

Yaklaşık iki saat süren söyleşi sırasında, salonda bulunanları gülmekten kırıp geçiren ünlü şovmen, yaptığı esprilerle öğrencileri gülme krizine soktu. Söyleşinin ilk bölümünde başından geçen komik olaylara yer veren Yılmaz, son bölümde ise üniversitelilerin sorularını cevapladı.

Gösterilerinin ve filmlerinin korsan kopyaları ile başı dertte olan ve bu yüzden onlarca davayla karşı karşıya kalan Yılmaz, sinemaya aktarılan son gösterisi CM101MMXI Fundamentals'in de benzer bir durumla karşı karşıya kaldığını ilk kez açıkladı. Bir öğrencinin ‘Sinemadaki gösterim 2 saat civarında ancak internetten bulduğum bir kopyada 2.5 saatlik kayıt var. Bu fark neden' şeklindeki sorusunu yanıtlayan Yılmaz, orijinal kayıtların bir kısmının ana bilgisayardan çalındığını söyledi. Yılmaz, "Çalmışlar kardeşim. Montaj masasından çalmışlar. İnternet üzerinden olsa gerek. ‘Networksel' bir durumdan dolayı oldu. Ana bilgisayarda, montajın yapıldığı bir evrede, kasım ayında araklamışlar. Bizimkisi 139 dakika ise tam çekim 2 saat 29 dakika civarında. Bunlar sakat konular. Davamız devam ediyor" dedi.

CAN ÖZLÜ / AJANS HABERTÜRK