Cem Yılmaz'a icra şoku!...

Parasını peşin aldığı Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki gösteriyi sebepsiz iptal ettiği öne sürülen ünlü komedyen Cem Yılmaz hakkında icra takibi başlatıldı.

Cem Yılmaz'a icra şoku!...
Sabah'tan Osman Asiltürk'ün haberine göre komedyen Cem Yılmaz'a Danimarka'da parasını alıp çıkmadığı gösteri için icra geldi. ICO Concerts Aps adlı firma 160 bin TL alacağı için komedyene icra takibi başlattı. Yılmaz, geçen yıl Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bir gösteri için 75 bin euro karşılığında ICO Concerts Aps Organizasyon Şirketi ile menajer Sinan Siner aracılığıyla anlaştı.

Organizasyon şirketi komedyene sözleşme bedelini peşin ödedi. İddialara göre; organizasyonun iptali halinde Yılmaz sözleşme gereği gösteri bedelini geri ödemeyi taahhüt etti. Ancak herhangi bir gerekçe belirtmeksizin iptal etti. Böylece taraflar arasındaki sözleşme de karşılıklı fesh edilmiş oldu.

Yılmaz, sözleşme doğrultusunda anlaşmanın iptal edilmesinden kısa bir süre sonra aldığı paranın 20 bin eurosunu iade etti. Geriye kalan parayı ise ödemedi. Bunun üzerine şirket, Beşiktaş 28. Noter aracılığıyla geçen 6 Mayıs'ta Yılmaz'a borcunu ödemesi için ihtarname gönderdi ancak sonuç değişmedi.

'ÇOK SEVDİĞİ ARABASINI SATARIZ'

Şirket, avukat Atanur Demir aracılığıyla 29 Mayıs'ta İstanbul 21. İcra Müdürlüğü'ne 160 bin 617 TL için icra takibi başlattı. Demir, "Ödeme emirlerine gelen cevabı bekliyoruz. Olumsuz bir dönüş halinde haciz işlemi başlatacağız. Banka hesabından ya da malvarlığından parayı tahsil edeceğiz. Çok sevdiği arabalarından birini haciz yoluyla satıp paraya çevirebiliriz" dedi.