Cem Yılmaz'a övgü yağıyor!...

Geçen cuma gösterime giren 'Av Mevsimi', üç günde 390 bin rakamına ulaştı. Filmi izleyenler, internet forumları aracılığıyla Cem Yılmaz'ın oyunculuğuna tam not verdiler.

Cem Yılmaz'a övgü yağıyor!...

Yönetmenliğini ve senaristliğini Yavuz Turgul’un yaptığı ’Av Mevsimi’ gösterime girdiği ilk üç günde 390 bin kişi tarafından izlendi. Böylece Turgul’un diğer filmleri ’Kabadayı’ ve ’Gönül Yarası’nın ilk üç günlük izlenme rakamlarını geçmiş oldu. Şener Şen, Cem Yılmaz, Okan Yalabık ve Melisa Sözen’in rol aldığı ’Av Mevsimi’ni izleyenler internet siteleri aracılığıyla Cem Yılmaz’ın Oscar’lık bir performans çıkardığına değindi. İşte seyircinin, sinemalar. com ve beyazperde.com’daki forumlarda dile getirdikleri görüşler...

CEM’E OSCAR VERSİNLER

ENJOY: Şener Şen’in önünde saygıyla eğiliyorum. Bence Türk sinemasının yaşayan efsanesi... Diğer oyuncularda rollerinin hakkını vermişler. Ama Cem Yılmaz’ı ayrı tutmak lazım. Açıkçası komedi filmlerinden sonra böylesine ciddi bir rolü bu kadar başarılı çıkaracağını beklemiyordum.

HARAPTAR: Cem Yılmaz’ın başka bir yönetmenin altında, sadece oyuncu kimliğiyle tek başına olması bakımından süperdi. Bu adama birileri Oscar vermeli diye düşünüyorum.

FERİTAK: Filmin her karesi ayrı bir güzel. Bir beklentisi olan da olmayan da bu filmi izlerken beğenecek. Cem Yılmaz’ın oyunculuk performansı bu filmde tavan yapmış..

DRİNPORT: Cem Yılmaz, bu filmde kendi oyunculuğunun ötesine geçmiş. Ben, filme ikinci kez gideceğim ve filmi yeniden nefes nefese izleyeceğim.

İlker Gezici