Cem Yılmaz'dan aşk ve evlilik sorularına yanıt!

Cem Yılmaz, evinin önünde kendisini bekleyen gazetecilerden de şikayetçi olduğunu söyledi.

Cem Yılmaz'dan aşk ve evlilik sorularına yanıt!
Sözcü'den Emre Çevik'in haberine göre Cem Yılmaz, evinin önünde kendisini bekleyen gazetecilerden de şikayetçi olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu, “Evimin kapısında bekleyenleri valiye şikayet edeceğim, bu işi valiyle çözeceğiz” dedi.

Ünlü komedyen, oyuncu ve yönetmen Cem Yılmaz, evlilik hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

42 yaşındaki Yılmaz, “Benden geçti” diyerek bundan sonra evlenmeyi düşünmediğini söyledi.

Eski sevgilisi olan bir kozmetik firmasının müdürü Özge Sabuncu’yla yeniden aşk yaşamaya başladığı konuşulan Cem Yılmaz, bu iddiaları esprili bir dille yalanladı. Yılmaz “Siz haberi sosyal medyadan yapıyorsunuz. Biz yapmıyoruz” dedi. “Benden geçti, artık 50 yaşında adamım. Aşkla, evlilikle işim olmaz” diyen 42 yaşındaki oyuncu, “Yeniden evlenmez misiniz?” sorusuna verdiği yanıtla basın mensuplarını kahkahaya boğdu.

Cem Yılmaz “İyi ki sordunuz, siz sorunca aklıma yattı, hemen evleneyim” dedi. Hızını alamayan oyuncu üç buçuk yaşındaki oğlunu kastederek “Hatta Kemal’i de evlendireyim. Kemal de evlenmeyi düşünüyor” dedi.

Cem Yılmaz 2012 yılında manken Ahu Yağtu ile evlenmiş, 2013’te ayrılmıştı. Bu evliliğinden Kemal adını verdiği oğlu dünyaya gelmişti. Cem Yılmaz’ın adı boşandıktan sonra da Ayşe Hatun Önal, Dilara Gönder, Melanie Shepherd, Özge Sabuncu gibi isimlerle birlikte anılmıştı.