Cem Yılmaz'dan Bülent Ersoy yorumu!

Bülent Ersoy'un cenazede taktığı kaynak gözlükleriyle ilgili 2007'deki gösterisinde espri yapan Cem Yılmaz, "Gösterilerimde olacakları hep, temiz 10 sene önceden söylerim. Garip değil mi?" dedi.

Cem Yılmaz'dan Bülent Ersoy yorumu!
Güneş'in haberine göre Bülent Ersoy'un, Muzaffer Özpınar'ın cenazesinde taktığı 3 bin TL'lik kaynakçı gözlüğünün yankısı devam ediyor.

Ersoy'un sosyal medyada espri konusu olan gözlüğü, yıllar önce Cem Yılmaz'ın 2007 yılındaki CMYLMZ adlı gösterisinde yaptığı "Artist canezesi diye bir şey var. Teşvikiye Camisi'nden kalkar. Güneş gözlüğü sponsorluğunda... Gözlüğü olmayan giremez. Cenazeye kocaman bu kadar gözlüklerle gelen gördüm. Acımız büyük, ee gözlükler de büyük... Sanki caminin minaresine kaynak yapacak. Bu ne lan?" şeklindeki esprisini hatırlattı. Konuyla ilgili ünlü komedyen "Gösterilerimde olacakları hep, temiz 10 sene önceden söylerim. O yüzden DVD'yi hatırladıkça 'Bunu demişti' dersin. Garip değil mi?" yorumunu yaptı.

En şık halimde gittim

Bülent Ersoy, kıyafeti ve gözlükleriyle ilgili yapılan eleştirilere "Yüce Allah'ın huzuruna uğurluyoruz sevdiğimizi, böyle bir günde bunları giyinmeyeceğim de ne zaman giyineceğim? Kaldı ki Allah rahmet eylesin Muzaffer şıklığa son derece önem veren bir insandı. Ben de cenazesine en şık halimle gidip, Yüce Allah'ın huzuruna o şekilde göndermek istedim çok sevdiğim bir insanı" savunmasını yaptı.