Cem Yılmaz'ın eski aşkından olay mesaj!

Aşk defteri oldukça kabarık olan Cem Yılmaz, bu kez eski sevgilisi Özge Sabuncu'nun sosyal medyasından yaptığı yorumla gündeme geldi.

Cem Yılmaz'ın eski aşkından olay mesaj!
Posta'da yer alan habere göre oğlu Kemal'in annesi Ahu Yağtu'dan boşandıktan sonra adı birçok isimle anılan komedyen Cem Yılmaz, bu sefer eski sevgilisiyle gündeme geldi.

Ayrılmalarına rağmen sık sık görüşmeye devam eden dünyaca ünlü bir kozmetik markasının ürün müdürü olan Özge Sabuncu, yazdığı mesajla herkesi şaşkına çevirdi.

Şu sıralar yeni filmi Arif V 216'nın çekimleri için koşturan Cem Yılmaz'ın paylaştığı robotlu eski bir pozun altına Özge Sabuncu ''Bu bu bu'' notunu düştü.

Cem Yılmaz'ın eski aşkından olay mesaj!

Cem Yılmaz'ın bir takipçisi de "Fi” dizisinin oyuncusu Merve Çağıran'la yakın zamanda yaşadığı ilişkiye gönderme yaparak ''Merve Çağıran'la sevgili adam. Kız evinden çıkıyor görmedin mi hala yorum? Ne yapıyorsun kızım?" deyince Özge Sabuncu, küplere bindi.

Cem Yılmaz'ın eski aşkından olay mesaj! - Resim : 2

"YATAKTA KOPUYORDUK"

Özge Sabuncu,  takipçiye mesaj attı ve ''Yatakta kopuyorduk, zavallı yazdı'' ve daha sonra kendisine ''Anlamadım kim zavallı, evet bence de zavallı'' karşılığını veren takipçiyi anında engelledi.