Cem Yılmaz'ın şaşırtan buluşması!

Aşk hayatındaki hızına yetişilmeyen Cem Yılmaz, önceki gün ilginç bir buluşmaya imza attı. Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu ve eski aşkı Lal Dedeoğlu’yla kahvaltı yaptı!.

Cem Yılmaz'ın şaşırtan buluşması!
Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre Cem Yılmaz'ın özel hayatına akıl sır ermiyor…

Yıllar önce büyük aşk yaşadığı Lal Dedeoğlu'yla ayrılsa da bağını koparmayan komedyen, önceki gün eski eşi Ahu Yağtu ve oğlu Kemal'le ünlü işletmecinin Bebek'teki mekanındaydı. Daha önce de Dedeoğlu ve sosyetik güzelin sevgilisi Deniz Duru'yla bir araya gelen Yılmaz, medeniyet şovuna bu kez Yağtu'yu da dahil etti. Ünlü şovmenin, Yağtu ve oğluyla kahvaltı yapmak için eski sevgilisinin Daire-1 isimli mekanını tercih etmesi şaşırttı. Lal Dedeoğlu da Cem Yılmaz'la Ahu Yağtu'yu kapıda karşılayıp onlarla yakından ilgilendi.

ÜÇÜ BİR ARADA SOHBET

Üçlü keyifli bir şekilde sohbet ederken komedyenin neşesi gazetecileri görünce kaçtı. Bunun üzerine devreye giren Lal Dedeoğlu mekanın önüne branda gerdirdi. Cem Yılmaz ve iki eski aşkının birlikte vakit geçirdiğini görenler de "Bu nasıl iş" demeden edemedi!

Cem Yılmaz'ın şaşırtan buluşması!

Görüntü alındığını fark eden komedyen öfkelenince Lal Dedeoğlu, hemen çalışanlarına brandaları indirmeleri için talimat verdi.