Cemal Hünal: "Güzel şeyler olacak"

Oyuncu Cemal Hünal, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı. Menajeri ile bir toplantıdan çıkan Hünal, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cemal Hünal: "Güzel şeyler olacak"
Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre bu sıralar gelen teklifleri değerlendirdiğini söyleyen Cemal Hünal, "Görüşmeler devam ediyor. Güzel hareketli bir şeyler olacak” dedi.

Cemal Hünal: "Güzel şeyler olacak"

Son yıllarda dizilerde at binme denilince ilk akla gelen isim olan Hünal, "Ders verdiğim ünlüler oldu. İsim vermek istemiyorum. Özel eğitimler veriyorum. Paylaşım yapmıyorum" ifadelerini kullandı.

"BENİM İÇİN ER MEYDANI TİYATRO"

Usta sanatçı Kadir İnanır’ın "Dizi oyunculuğu ile oyuncu olunmuyor. Sinema yapmak lazım” sözleri hakkında Hünal, "Herkes dizi oyunculuğu yapmak istiyordur. Doğru şartların bir araya gelmesi lazım. Oyunculara bir teklif gelmesi lazım. Yazarlık yapıp kendi projelerini üretmesi lazım. Bence tiyatro tecrübesi sinemadan daha önemli farklı kulvarlar. Ama para kazanmak mı, iyi iş yapmak mı? Kapitalist bir düzende yaşıyoruz. Para kazanmadan yapılan işin saygı görmüyor. Kıymeti yok açıkçası. Daha çok televizyon ve ticari işler işin bunu söyleyebiliriz. Tiyatroda yoğun bir vakit geçiyorum, yoğun bir turne programım var. Çok keyif alıyorum. Benim için oyunculukta er meydanı tiyatro sinema değil" ifadelerini kullandı.

"ATIMIZA ÇARPAN KİŞİ VEFAT ETTİ"

Geçtiğimiz günlerde sahibi olduğu çiftliğinde gerçekleşen kaza sonrası ifadeye çağırılan oyuncu, “Bizim atlardan birine gece vakti motor çarptı. Maalesef çarpan kişi vefat etti. Çok üzücü bir durum. Ailesine sabırlar diliyorum. Biz de zor durumda kaldık. O yüzden ifade verdik” şeklinde konuştu.