Cenaze dönüşü ölüme gittiler!..

Malatya’da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi ölürken, 2 kişi de yaralandı..

Cenaze dönüşü ölüme gittiler!..

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya - Elazığ karayolu Çevreyolu Battalgazi kavşağı mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 12 AL 163 plakalı otomobil bariyerlere çarpıp, alt geçit için kazılan çukura düştü.

Kazada otomobilde bulunan Gıyas Çelimli (50) kaza yerinde, Sadık Çelimli (44) ise kaldırıldığı Devlet Hastanesi’nde, Memet Akhan (64) ise Turgut Özal Tıp Merkezi’nde kurtarılamayarak öldü. Kazada yaralanan ismi öğrenilemeyen iki kişinin ise Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi. Ölenler Gıyas ve Sadık Çelimli’nin amca çocukları olduğu bildirildi.

Kazada ölenlerin İstanbul Haydarpaşa Demiryolu İş Sendikası Genel Sekreteri Selahattin Çelimli’nin amcası çocukları olması nedeniyle Demiryolu İş Sendikası Malatya Şubesi yöneticileri de kazayla ilgilendi.

Kaza yapanların İzmir’e yakınlarının cenaze taziyesi için gittikleri, Muş’un Varto ilçesine dönerken kaza geçirdikleri öğrenildi.

Kazanın muhtemelen sabah güneşinin sürücünün gözüne vurması, aşırı hız ve dikkatsizlikten kaynaklandığı tahmin ediliyor.

Bu arada, kaza yerinde olan ve alt geçit şantiyesinde çalışan bir işçi ise, işe geldiğinde kazayı öğrendiğini ifade etti.