Cengiz Çolak ve Ceren Hindistan'dan fotoğraflı aşk itirafı!

Geçtiğimiz ay görüntülenip aşklarını yalanlayan Ceren Hindistan ve işadamı Cengiz Çolak, bu kez ‘U’ dönüşü yaptı. Taze aşıklar, yanlarına Ceren Hindistan’ın minik kızını da alarak ilişkilerini itiraf pozu verdi.

Cengiz Çolak ve Ceren Hindistan'dan aşk itirafı!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre evli ve bir çocuk babası iş adamı Ümit Aslan'dan olaylı bir şekilde ayrılan oyuncu Ceren Hindistan, geçtiğimiz aylarda gönlünü yine bir işadamına kaptırmıştı. Mayıs ayında genç iş adamı Cengiz Çolak'la İstanbul gecelerinde yakalanan Hindistan, aşkını reddetmiş ve gazetecilerin çektikleri fotoğrafları silmelerini istemişti. Arkadaş olduklarını söyleyen ikili, önceki gün instagram'da paylaştıkları fotoğrafla aşklarını ilan etti.

Oyuncu Pelin Sönmez'le boşandıktan sonra adı birçok isimle anılan Cengiz Çolak, Ceren Hindistan ve oyuncunun Ümit Aslan'dan olan kızı Arya Rima ile çektiği selfie'yi instagram'da yayınladı.

Cengiz Çolak ve Ceren Hindistan'dan fotoğraflı aşk itirafı!

CİCİ BABALIK YAPIYOR

Çolak'ın "Güzel annesinin güzel kızı. Allah nazarlardan korusun" mesajıyla paylaştığı bu kare ikili arasındaki aşk iddialarını bir kez daha güçlendirdi. Bu yılın başında imam nikahlı eşi Ümit Aslan'la yollarını ayıran Hindistan, Babalar Günü'nde "11 aylık çocuğunu 9 ay boyunca 1 saat görüp kaçan, çocuğuna 5 lira dahi yollamayan baba müsveddesi" diye yayınladığı mesajla Aslan'ı topa tutmuştu.

Çolak'ın yaptığı paylaşımlarda oyuncunun kızı Arya Rima'ya gösterdiği ilgi ve iş adamının arkadaşlarının "Allah bağışlasın" demeleri ise "Yeni cici baba" yorumlarına neden oldu...

Cengiz Çolak ve Ceren Hindistan'dan fotoğraflı aşk itirafı! - Resim : 2