Cengiz Semercioğlu'ndan Yılmaz Morgül'e tokat gibi sözler

Bir ödül töreninde kendisine takdim edilen ödülü Atatürk ve Şehitlere ithaf eden Yılmaz Morgül, Ferhat Göçer’in ayağa kalkmayarak ulu önder Atatürk ve Şehitlere saygısızlık yaptığı yönünde bir iftirada bulunmuştu. Cengiz Semercioğlu'ndan bu iftiraya yönelik sert yorumlar geldi.

Cengiz Semercioğlu'ndan Yılmaz Morgül'e tokat gibi sözler

Yılmaz Morgül önceki gece aldığı 'En İyi Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ödülü'nü Atatürk ve şehitlere ithaf etmiş, konuklarını 'Atatürk oturarak alkışlanmaz' diyerek ayağa kalkmaya davet etmişti.

Sonrasında da Ferhat Göçer'in ayağa kalkmadığı yönünde bir iftirada bulunarak ünlü sanatçıyı saygısızlıkla suçlamıştı.

Ferhat Göçer, iftiracı Yılmaz Morgül'e gereken yanıtı şu ifadelerle verdi:

“Dostlarım Kemal Aslan ve Alper Alp'in ricası üzerine katıldığım gecede sahneye çıktığında ki cılız alkışları arttırmak için Atatürk ve Şehitlerimizi çirkin emellerine alet ederek anlamsız bir anda ve şekilde diline dolayan Yılmaz Morgül… Bana iftira atmış. Yasal haklarım saklı kalmak üzere.. İçimdeki Atatürk sevgisini ve şehitlere olan saygımı sorgulayabilecek yetki ve zekaya sahip değilsin ki sana rağmen kalktım ve alkışladım ve saygımı gösterdim… Yalancı ahlaksız ve şarlatansın Yılmaz Morgül.”

Kamuoyu neznindeki saygınlığı ve Atatürk sevgisi tartışılmaz olan Ferhat Göçer'e yönelik Yılmaz Morgül tarafından yapılan bu iftira herkes tarafından ayıplandı ve eleştirildi.

Cengiz Semercioğlu'ndan Yılmaz Morgül'e tokat gibi sözler

Ferhat Göçer'in Ömür Gedik ile birlikte ayağa kalktığı anlar görüntülerle sabit olmasına karşın, şarkıcı Morgül'ün attığı iftiraya gazeteci Cengiz Semercioğlu'ndan da oldukça sert yorumlar geldi.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..