Cenk Tosun'un kaderi bu toplantıya bağlı

Yılbaşı tatilinin dönüşünde yönetim, Şenol Güneş’in de katılacağı bir zirve düzenleyecek. İlk yarının eleştirisinin yapılacağı zirvede, yeni yol haritası netleşecek. Cenk Tosun için kesin karar çıkacak.

Cenk'in kaderi bu toplantıya bağlı
Akşam'dan Muhammed Güneroğlu'nun özel haberine göre ligin ilk yarısını Sivas mağlubiyetiyle kapatan Beşiktaş, ilk yarının değerlendirme zirvesini kupa maçından sonra yapacak. Bu toplantının yarın oynanacak Osmanlı karşılaşmasından sonra yapılması planlanıyordu. Ancak dün öğleden sonra yurt dışına giden ve 1 Aralık’ta dönecek olan Başkan’ın olmaması nedeniyle toplantının ertelenmesi gündemde. Bu durumda ise zirve 3 Ocak’ta olacak. Teknik Direktör Şenol Güneş’in de katılacağı toplantıda hem durum değerlendirmesi, hem de yol haritası belirlenecek.

YENİ PLAN VE PROGRAM DEVREDE

İlk yarıda Avrupa’daki hedeflere çok rahat şekilde ulaşan takımın, ligde hedeflenen puanın altında kalmasının nedenleri araştırılacak ve çözüm önerileri konuşulacak. Bu konuda yönetim Teknik Direktör Şenol Güneş’in fikirlerine büyük önem veriyor. Aksayan ve eksik olan yerlerin masaya yatırılacağı görüşmeler sonucunda yönetim kendi üzerine düşen sorumluluklar varsa, bunları daha bir titizlikle yerine getirmek için plan, program yapacak.

BA VE VİDA İLE KADRO GENİŞLİYOR

Bu toplantının bir başka konusu ise gidecek ve gelecek oyuncuların durumu. Vida ve Demba Ba, 3 Ocak’ta takıma katılacak. Onların gelmesiyle 2 kişi daha genişleyecek kadroda öncelikle gidecekler ele alınacak. Toplantının en önemli konusu ise Cenk’in durumu. Çok ciddi teklifler alan golcü ismin durumu Güneş’le ayrıca kritik edilecek. Şenol Güneş ayrılması konusunda onay verirse yönetim gelen teklifleri ona göre değerlendirecek. Aksi halde diğer oyunculara gelen teklifler ve öneriler devreye sokulacak.
Konular Spor Haberleri