Ceren Hindistan'dan Ümit Aslan'a şok çıkış!

Ceren Hindistan bir dönem imam nikahlı yaşadığı Ümit Aslan’a sert çıktı...

Ceren Hindistan'dan Ümit Aslan'a şok çıkış!
Sözcü'de yer alan habere göre magazin dünyasının yakından takip ettiği ilişkilerden olan ve sürpriz bir şekilde yaşanan ayrılıkla biten Ceren Hindistan ve Ümit Aslan ilişkisinde sular durulmuyor.

Hindistan, eski imam nikahlı eşi ve kızı Arya Rima'nın babası Ümit Aslan'a, Snapchat üzerinden ağır bir gönderme yaptı. 2014’te imam nikahı kıyan çift bu yılın ocak ayında ayrılmıştı. Bu ilişkiden Arya Rima adlı bir de kızı olan Hindistan, Babalar Günü'nde yaptığı Snapchat paylaşımıyla kavgayı yeniden alevlendirdi.

“Erkekler, niçin kadınlar çocukları sanki babalarının evinden getirmiş gibi davranırlar ve sonrasında yok sayarlar? Ortalıkta, yeni sevgilisinin köpeğini kucağından indirmeyen ama eski karısından olan çocuklarını görmeyen, aç mı tok mu bilmeyen erkek müsveddeleri var. Çok yavşak! Onların da ‘yavşaklar günü'nü kutlarım. 11 aylık çocuğunu 9 ay boyunca 1 saat görüp kaçan, çocuğuna 5 lira dahi yollamayan baba müsveddesi. Bu dünya tehditle, güç gösterisiyle dönmüyor” şeklinde bir mesaj atan Ceren Hindistan’a Ümit Aslan’ın yanıtı gecikmedi.

Aslan, Ceren Hindistan’a attığı mailde, “O yazdıklarının hepsinin hesabını vereceksin!” diye yazmış.

Ceren Hindistan'dan Ümit Aslan'a şok çıkış!