Çeşme'de olay çıktı!

Ünlülerin adresi Çeşme'de soğuk rüzgarlar esti. Eski eşler Burcu Kara ile Buğra Gülsoy, Alaçatı'da pişti oldu. Burak Özçivit ise adının aşk haberlerine karıştığı Fahriye Evcen'i görmemek için tatilini yarıda kesti

Çeşme'de olay çıktı!
Takvim'den Kahraman Durak'ın haberine göre Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in aşk trafiği iyice arapsaçına döndü. Yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz hafta önce Bodrum ardından da Çeşme'de tek başına tatile çıktı. Burak Özçivit'in Çeşme plajlarında çekilen fotoğraflarının basına yansımasından birkaç gün sonra da bu kez Evcen, Çeşme'de ortaya çıktı.

KAZAN KAYNIYOR

Sosyetik güzel Ceylan Çapa'dan ayrıldıktan sonra adının anıldığı Fahriye Evcen'le karşılaşmak istemeyen Burak Özçivit, güzel oyuncunun Çeşme'ye gelmesiyle hemen bavulunu topladı. Apar topar buradan ayrılan Özçivit, bu sayede aşk dedikodularının iyice alevlenmesinin önüne geçti. Bu arada geçtiğimiz hafta çıkan dedikodulara göre Burak Özçivit yakın çevresine, aşk haberlerini Fahriye Evcen'in çıkardığını ve bu durumdan son derece rahatsız olduğunu dile getirdi.