Çetin Kayışlı: "Ben Erol Taş değilim.."

Bazı çevrelerin kendisine, Türk Sineması'nın ünlü aktörünün bir çok filmde canlandırdığı "Acımasız ve kötü adam" imajını yakıştırdığını söyleyen Çetin Kayışlı, "Dürüstlüğüm birilerini rahatsız ediyor" dedi.

Çetin Kayışlı: "Ben Erol Taş değilim.."
Yeni Asır'dan Şerafettin Çıracı'nın haberine göre Bucaspor'a önceki sezon yönetici olarak girmişti.

Ardından geçen yıl Aralık ayında eleştirilere rağmen başkanlık koltuğuna oturdu. Takımın küme düşmesinin ardından eleştirilerin dozu da arttı. Güven tazelemek için bir kez daha yarışa girdi onu da kazandı. Hakkında sosyal paylaşım sitelerinde çok ağır yorumlar yapıldı. "İstenmeyen başkan" ilan edildi. Hatta Türk sinemasının ünlü oyuncusu özellikle de canlandırdığı kötü adam karakteriyle Erol Taş'a benzetildi.

Kime zarar verdik?

Bucaspor'da adı "esrarengiz başkan"a çıkan Çetin Kayışlı, hakkındaki tüm iddiaları Yeni Asır'a açıkladı. Hiç bir zaman kötü adam olmadığını söyleyen Kayışlı, "Bana Erol Taş gözüyle bakıyorlar. Kime ne zarar verdik ki? Benim de herkes gibi normal bir hayatım var" dedi. Bucaspor'a dürüstçe hizmet vermenin dışında bir şey düşünmediğini dile getiren Kayışlı, "Kötülük bu mu?" diye sorarak şunları söyledi:

Çıkarcılara savaş

"Benim işyerimin olmadığı, bu yüzden paramın olmadığı konuşuluyor. Gıda Çarşısı'nda ticaret yaptığım 3 dükkanım, İstanbul'da 2 iş yerim var. 13 yıldır buradayım, adresimiz belli. Ben şeffafım. Egom yok. Fazla dürüst olduğumdan dolayı bazı insanlar rahatsız oluyor. Çünkü çıkarlarına izin vermiyorum. 'Erol Taş'lığımız buradan geliyor olabilir."

Para iste gör


Bucaspor'a arkasına siyasi destek alarak gelmediğini, ancak Buca Belediyesi ile sorunlar yaşadığını ifade eden Kayışlı, "Belediye başkanımız Levent Piriştina'nın bize kini yok. Ancak yanındakilerin var. Piriştina son kongrede taraf oldu. Bizce yanlış yaptı. Türkiye'de belediyeden destek almayan tek kulübüz. Aslında Bucaspor'un özeti şu; Burada herkes çok konuşur, 5 lira istedin mi de herkes kaçar" dedi.

İftira atıyorlar

Bucaspor'dan kazanç sağladığı yönündeki iddiaların iftira olduğunu açıklayan Kayışlı, "Bana futbolcuları satacak ve kaçacak yakıştırması yaptılar. Hiç oyuncu satmadım. Devre arasında federasyona giden 10 futbolcunun alacaklarını, kongreden 1 ay önce de diğer oyuncuların paralarını cebimden ödedim. Eğer paramın peşinde olsaydım, niye kongre öncesi 1 milyon lira daha vereyim. Hamama giren terler dedik. Biz hergün terliyoruz" dedi.
Konular Spor Haberleri