Ceyda Düvenci kucağında bebeğiyle düştü!

Yöresel meyve lezzetlerinin önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen bir etkinlikte sunum yapan oyuncu Ceyda Düvenci muhabirlere açıklamalarda bulundu.

Ceyda Düvenci kucağında bebeğiyle düştü!
Sözcü'de yer alan habere göre Bülent Şakrak ile yaptığı evlilikten doğan oğlu Okan Ali’yle yaklaşık iki hafta önce korkutucu bir deneyim yaşadığını söyleyen Düvenci, bebeği kucağındayken düştüğünü ve ayağını burktuğunu açıkladı. Konuyla ilgili muhabirlere konuşan Ceyda Düvenci; “Olay beni çok sarstı. Daha kötü bir şey olmadan atlattık. Ayağımı burktum ve hâlâ geçmedi. Yeniden doktora gidip kontrol ettireceğim. Ayağım önemli değil, Allah'tan Okan'ıma bir şey olmadan bu kazayı atlattık” açıklamasını yaptı.

DİZİLERLE İLGİLİ DE KONUŞTU

Uzunca bir süredir yeni bir projede görmediğimiz Düvenci, dizilerin yayından kaldırılmasıyla ilgili bir soruya ise, “İzleyemiyorum, akşam 18.00 ve 22.00 arasında çocuklarımla ilgileniyorum. 22.00'de de yatıyorum. Çok dizi olunca algı dağılıyor. Seçenek çok olup, insanlar bazı dizileri takip edince, diğer projelerin şanslarının az olması da bundan kaynaklanıyor” şeklinde konuştu.