Ceyda Düvenci neye uğradığını şaşırdı!

Ceyda Düvenci, dün kızı ve eşi Bülent Şakrak’la Kuruçeşme’deki bir mekana gitti. Ünlü oyuncu, Melisa’yı kapıdan geri çeviren yetkilileri, ‘Havalı mekan çocuk kabul etmiyor’ diyerek eleştirdi.

Ceyda Düvenci neye uğradığını şaşırdı!
Takvim'de yer alan özel habere göre başarılı oyuncu Ceyda Düvenci, bir süre önce ABD'de ameliyat oldu. İkinci kez anne olabilmek için bıçak altına yatan Düvenci, önceki gün İstanbul'a döndü.

Soluğu rol aldığı TV şovunun setinde alan Ceyda Düvenci'nin sürpriz ziyaretçileri vardı. Eşi Bülent Şakrak, Düvenci'nin eski eşinden olan kızı Melisa'yı da alarak Kuruçeşme'deki sete gitti. Öğle yemeği için dışarıya çıkan Ceyda Düvenci ve Şakrak, 'Serebral Palsi' hastası olup gelişim geriliği problemi yaşayan kızları Melisa'yla Kuruçeşme Park Şamdan'a gitti. Ancak yetkililer, "Mekanımıza çocuk kabul etmiyoruz" diyerek çifti, 5 yaşındaki kızlarıyla geri çevirdi.

Ceyda Düvenci, "Sadece bir öğle yemeği yiyeceğiz. Kızımız da kimseyi rahatsız etmez" dese de yetkilileri ikna edemedi. Bu olay karşısında hem üzülüp hem sinirlenen güzel oyuncu, sosyal medyada da sitemini şöyle dile getirdi: "Kuruçeşme Park Şamdan'a çocuğu olanlar giremiyor. Havalı mekan, çocuk kabul etmiyor."

HAYRANLARI DESTEK VERDİ

Bazı takipçilerinin "Böyle pahalı bir yere gitmeseydin" diye eleştirdiği Ceyda Düvenci, "Ben de keyfimden buraya gitmedim. Setim burada olduğu için sadece ailemle zaman geçirmek istedim" diye yanıt verdi. Düvenci ve eşi Şakrak'ın birçok takipçisi de ünlü çifte "Bara, gece kulübüne değil bir restorana gitmişsiniz. Hele ki yanınızda kızınız varken size bir seferlik ayrıcalık yapabilirlerdi" diye destek verdi.