Ceyda Düvenci'nin duyarlı tavrı..

Ceyda Düvenci Siirtli çocuklara yardım elini uzattı. Ünlü oyuncu, Gökdoğan köyündeki çocuklara mont, kaban ve oyuncaktan oluşan 10 koli malzeme yolladı.

Ceyda Düvenci'nin duyarlı tavrı..
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre Ceyda Düvenci, gerçek bir sanatçının olması gerektiği gibi topluma örnek olmaya devam ediyor. Bugüne kadar ‘Yaşam Hakkına Saygı’, ‘Askıda İlaç ve Mama’, ‘Sağlıklı Toplum İçin Sağlıklı Kadın’ gibi birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alan ünlü oyuncu, üç aydır ‘Geleceğe Işık Tut’ adlı yardım kampanyasına destek veriyor.

NEFRET BİRİKTİRMESİNLER

Düvenci, kampanya kapsamında Siirt Kurtalan Gökdoğan Köyü’ndeki çocuklara kaban, mont, oyuncak ve kırtasiye malzemelerinden oluşan 10 koli gönderdi. Ünlü oyuncu, “Çocukların yüzündeki mutluluğu görmek huzur veriyor insana. İleride birbirlerine sahip çıkan, şiddet değil aşkla birbirine bağlı, mutlu evlatlarımız olsun. Çocuklukları mutlu geçsin ki nefret biriktirerek büyümesinler ” dedi.

EGOLARIM BİTTİ

Anne olduktan sonra duygularının daha da hassaslaştığını belirten Ceyda Düvenci, “Melisa doğduktan sonra daha sakin biri oldum. Egolarım bitti. Gördüğüm şeylere tavrım değişti” diye konuştu.