Ceyda Sabah yanlış evi basmış!

Coşkun Sabah'ın aşk mesajlarını yakalayan Ceyda Sabah suçüstü yapmak için Etiler'de bir eve baskın yaptı. Çilingire kapıyı açtıran genç kadın yanlış daireye girdiğini fark etti, evine girdiği kişiyle mahkemelik oldu.

Ceyda Sabah yanlış evi basmış!
ŞAKA GİBİ!

Güneş'te yer alan habere göre
Türkiye eski güzeli Ceyda Sabah, önceki yıl 19 yıllık eşi Coşkun Sabah'ın evde unuttuğu cep telefonuna gelen aşk mesajlarını görünce çılgına dönüp boşanma davası açmıştı. İddiaya göre; Ceyda Sabah, bir sabah eşinin cep telefonunu karıştırırken Etiler’deki dairesinde bir kadınla buluştuğunu öğrendi ve harekete geçti. Yanına bir çilingir alan Ceyda Sabah, adrese baskın yaptı. Coşkun Sabah’ın kiraya verdiğinden haberdar olmadığını iddia ettiği dairenin kapısının çilingir yardımıyla açtı ancak içeride eşini bulamadı.

KADIN İÇ ÇAMAŞIRLARI VARMIŞ

Üstüne üstlük baskın yaptığı dairenin kiracısının açtığı davayla karşı karşıya kaldı. Daireye girdiği çilingirle beraber hakkında dava açılan Ceyda Sabah, geçen hafta görülen duruşmada ‘yönetici evde kiracı olduğunu söylemedi, ben de çilingirle içeri girdim. Dairede kadınlara ait çamaşırlar gördüm’ sözleriyle kendini savundu. Mahkeme Ceyda Sabah ve çilingir hakkında beraat kararı verdi. Ancak Coşkun Sabah’ın yakın arkadaşı olan kiracısı karara itiraz etti ve beraat bozuldu.

Şimdi Ceyda Sabah aynı davayla ilgili yeniden yargılanacak.