Ceylin'in katili, kendi çocuklarını da mı öldürdü?

10 yaşındaki Ceylin Atik’i öldüren Şükriye T.’nin, iki çocuğunun 2 yıl arayla ölümünü şüpheli bulan savcılık, mezarların açılmasına karar verdi. Yapılacak otopsinin ardından çocukların cinayete kurban gidip gitmediği anlaşılacak...

Ceylin'in katili, kendi çocuklarını da mı öldürdü?
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre İzmir'in Ödemiş ilçesinde 10 yaşındaki Ceylin Atik'i öldüren Şükriye T. ile kocası Serkan T.ve annesi R.Ö. cezaevine konulurken olayla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Şükriye T.'nin daha önce birinin düşerek birinin de hastalık nedeniyle öldüğünü söylediği 2 kız çocuğunu da kendisinin öldürmüş olabileceği şüphesiyle soruşturmayı derinleştiren Cumhuriyet Savcılığı, 2 çocuğun mezarının açılmasını kararlaştırıldı.

KAYINVALİDE AÇIKLADI

Mezarlardan çıkarılacak kemikler üzerinde otopsi yapılacak. İki çocuğun kafatası ve diğer kemiklerinde cinayete kurban gidip gitmediklerini gösterecek iz aranacak.

Cani anne Şükriye T. Ceylin Atik'i öldürmesiyle ilgili sorgulanırken daha önce sağlık sorunları nedeniyle kaybettiğini iddia ettiği iki kız çocuğu ile ilgili çelişkili ifadeler vermişti.

Bunun üzerine savcılık, 2008 ve 2010 yılında art arda yaşamını yitiren iki kız çocuğunun da anne Şükriye T. tarafından öldürülmüş olabileceği üzerine soruşturma başlatmıştı.

Şükriye T.'nin kayınvalidesi Havva T.'nin (65), 2 torununun ölümlerinden de şüphe duyduğunu açıklaması şüpheleri daha da artırdı.

Ceylin cinayetinin ardından atv'de Müge Anlı'nın programına açıklamalar yapan kayınvalide Havva T., "Şükriye'nin ilk çocuğunu salıncaktan düşürdüğünü söylemişti.

SAĞLIKLI BİR BEBEKTİ

Çocuğu yarı baygın şekilde hastaneye götürmüşler ve hastaneden çıktıktan sonra ertesi sabah Şükriye, 'Çocuğu evde ölmüş olarak buldum' demişti. Diğerinin de sürekli bayıldığını anlatırdı. Bana kalırsa sağlıklı bir bebekti. Bir gün fenalaştığını söyleyerek hastaneye gitmişler. Hastanede ölmüş ancak iki torunumun da ölümünü şüpheli buluyorum"
dedi. Havva T., "Şimdiki oğlunun da 4 defa kolunun kırıldığını söylemişti. 3 yaşındaki çocuğun dört defa kolu kırılmış, ne olduğunu bilmiyoruz" diye konuştu.

İŞTE O AÇIKLAMALAR (VİDEO)

BU HAFTA AÇILACAK

Kayınvalide Havva T.'nin bu açıklamalarının ardından soruşturma daha da derinleştirildi. 2 kız çocuğunun da anne Şükriye T. tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimalini soruşturan savcılık, iki çocuğun mezarının açılmasını kararlaştırdı. Bürokratik işlemlerin tamamlanmasının ardından mezarların bu hafta içinde açılması bekleniyor.