Cezaevinde canına kıydı!

5 kilo kokainle yakalanan Brezilyalı kız, sevgilisinin oyununa geldiğini söylemişti. 19 yaşındaki üniversite öğrencisi cezaevinde intihar etti.

Cezaevinde canına kıydı!
Sabah'tan Ferit Zengin'in haberine göre Rio De Janeiro Federal Üniversite öğrencisi Natalia Boraba De Toledo Pizza Arruda 23 Temmuz 2015'te Amsterdam- İstanbul seferini yapan uçaktan inerken Atatürk Havalimanı'nda şüphe üzerine durduruldu.

Narkotik profil uzmanları, bagaj teslimi sırasında yanına yaklaştıkları genç kızı önce mülakata aldı. Ardından kokuya duyarlı köpeklerle yapılan aramada, genç kızın valizinde gizli bir bölmeye zulalanmış paketler halinde 5 kilo 200 gram kokain ele geçirildi.

Arruda ifadesinde, Brezilyalı sevgilisi ile birlikte Avrupa turu yaptıklarını, Amsterdam'dan İstanbul'a gelecekleri gün sevgilisinin kendisine ortak kullandıkları valizle birlikte 7 bin dolar para verip "Sen git, ben bir sonraki uçakla geleceğim" dediğini anlattı.

İstanbul'a indikten sonra sevgilisini havalimanında beklediğini ve gelmeyince tedirgin olduğunu anlatan genç kız gözyaşları içinde verdiği ifadesinde, valizde uyuşturucu bulunduğunu kesinlikle bilmediğini ve kendisini kandıran sevgilisinin oyununa geldiğini söyledi.

Adliyeye sevk edilen Arruda 24 Temmuz'da tutuklanarak Bakırköy Kadın Cezaevi'ne konuldu. Ancak polis Arruda'nın sevgilisiyle ilgili araştırmaları yürütürken, 21 gün sonra acı haber geldi. Genç kızın, geçen cumartesi günü kaldığı koğuşta kendini battaniye kenarlıklarını birbirine bağlayarak astığı öğrenildi.