CHICAGO'DA GÖVDE GÖSTERİSİ!

Fenerbahçeliler Derneği 1. Olagan Genel Kurulu Yapıldı!

CHICAGO'DA GÖVDE GÖSTERİSİ!

Bir süre önce Şikago'da kurulan, Chicago Fenerbahceliler Derneği, 1. Olagan Genel kurulunu büyük bir taraftar topluluğunun katılımı ile gerçekleştirdi.

Taraftar Derneklerinin sayısı her geçen gün artan Fenerbahçe'nin Şikago'da yaşayan taraftarlarının bir araya gelmesi ile kurulan Chicago Fenerbahçeliler Derneğinin çok sayıda üyesinin katılımı ile gerçekleştirilen Genel Kurula ilgi beklenenin üzerinde oldu. Şikago Başkonsolosu Sayın Kenan İpek'in onur konuğu olarak katıldığı Genel Kurul Divan Başkanlığını Kenan İpek, Enver Sönmez ve Muammer Akgün yaptı. Milli Marşların ve saygı duruşunun ardından Kongrenin sunuşunu yapan Genel Sekreter Kaya Armağan Fenerbahçe Yönetim Kurulundan gelen tebrik mesajlarını okudu. Kongrenin açılıs konuşmasını T.C. Chicago Başkonsolosu Kenan İpek yaptı. Sayın İpek konuşmasında bir Fenerbahçeli olarak kendi görev bölgesinde bir Fenerbahçe taraftar derneğinin kurulmasindan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Bu tür derneklerin kurulması ile bölgede yaşayan Türkler arasındaki iletişimin daha da güçleneceğini ve derneğin gercekleştireceği sosyal faaliyetlere konsolosluk olarak da katkı sağlayacaklarını belirten Kenan İpek, dernek kurucularına girişmlerinden dolayı tebriklerini sunarak konuşmasını bitirdi.

Dernek Başkanı Atilla Zindancıoğlu, Derneğin kurulus amaçlarını ve kuruluşun hangi süreçlerden geçtiğini anlattı. Gündem dahilinde söz alan Başkan Yardımcısı Kemal Özer de, Dernek tahmini bütçesi, yapılan ve gelecek için planlanan çalışmalardan söz etti. Kemal Özer, Dernek bünyesinde Fenerbahçe adı altında 1. Amatör Ligde mücadele edecek olan bir futbol takımının kurulduğundan bahsetti. Yönetim kurulu raporlarının okunmasından sonra, söz almak isteyen taraftarlarin dernek ile ilgili düşüncelerinin ardından Divan Başkanı Enver Sönmez yeni dönem Yönetim ve Denetim Kurullarının seçimine geçti, Oylama sonucunda Başkanlığa Atilla Zindancıoğlu, Başkan Yardımcılığına Kemal Özer, Genel Sekreterliğe Kaya Armağan, Yönetim Kurulu üyeliklerine Funda Celik, Yağmur Suhutoğlu, Tayfun Köseoğlu ve Şükür Aslan getirildi. Denetleme Kuruluna da Ümit Aksu, Prof. Sevil Kutay ve Çoskun Çavusoğlu oy çokluğu ile seçildi.
Dilek ve temennilerin ardından Dernek Futbol takımı yeni formaları ile birlikte tanıtıldı, dernek genel kurulu Fenerbahce marşlarının birlikte söylenmesi ile tamamlandı.
 

Konular Spor Haberleri