Chloe Loughnan: "Kusursuz rolü bekliyorum"

Serdar Ortaç'la evliliklerindeki rollerin eşit olduğuna dem vuran Chloe, çok konuşulan çocuk krizi için de ‘İkimiz de çocukları çok seviyoruz. Şimdilik eşimle hayatımızın tadını çıkarıyoruz’ diyor.

Chloe Loughnan: "Kusursuz rolü bekliyorum"
Chloe Loughnan'ın Akşam'da yayınlanan röportajı...

Serdar Ortaç’la evlendikten tüm kontrolün sizin elinizde olduğuna dair bir söyleminiz çıktı. Gerçekten evlilikte kontrol sizde mi?


Aslına bakarsanız ben hiç böyle bir şey söylemedim. Zaten böyle de düşünmüyorum. Bence başarılı bir evlilikte, kontrol asla tek kişinin elinde olmamalı, olamaz. Bizim evliliğimizde kontrol her ikimizde... Zaman zaman ben ona tavsiyelerde bulunuyorum. Zaman zaman o bana...

MUTFAK İÇİN EĞİTİM ŞART

Evliliğiniz sürerken diğer yandan çalışmaya devam ediyorsunuz. Amerika’da çalıştığınız bir ajans var ve sık sık yurtdışına çıkıyorsunuz. En son seyahatinizde size Serdar Bey eşlik etti. Hatta ‘Kısa bir balayı yaptık’ dedi. Nasıl geçti günleriniz orada?

Geçen yıl boyunca Amerika’da Ford Models’le çalıştım. Sık sık dışarı çıktım. Son seyahatimde Serdar da bana eşlik etmeye karar verdi ve çok sevdi. Ben çalışırken o bisikletiyle şehri keşfetti. Çok rahatladı, stres attı. Ben de iş günlerim dışında kalan serbest günlerde onu normal aile yaşamıyla tanıştırdım. Çok keyifli bir seyahat oldu.

Peki iş hayatınız dışında ev işleriyle, mutfakla, özellikle Türk yemekleriyle aranız nasıl?

Aslında çok mutfağa girmiyorum. Özellikle Türk yemeği yapabilmek için daha çok eğitim görmem lazım. Mutfağa girdiğim zamanlarda ise genelde dünya mutfağı tercihim. Balık, tavuk, patates ve makarna tarzı şeyler yapıyorum.

Geçenlerde eşinizle olduğunuz bir fotoğraf paylaştınız ve altına da eşinize ait olan bir şarkının sözlerini, ‘Gıybet, çekemiyorlar bizi’ yazdınız. Bu mesaj kimeydi?

Ben 5 harika yıldır eşimle birlikteyim. Ama zaman zaman medyada negatif dedikodular yazılıp çiziliyor ve bu böyle devam ediyor. Aslında ben çok pozitif biriyim ve genelde bu dedikoduları çok da ciddiye almıyorum. O yorumu biraz da ironi yaparak kem gözlü insanlar için yazdım aslında. Tüm olumsuz yorumlara... Hayat kısa, herkes kendi hayatına konsantre olup, keyfini çıkarmaya bakmalı.

KUSURSUZ ROLÜ BEKLİYORUM

Güzelliğiniz, samimiyetiniz ve sempatikliğinizle Türk halkının kalbinde yer kazandınız. Gelecekte bir filmde ya da dizide görebilir miyiz sizi?

Çok teşekkür ederim... Evet, umarım olur. Belki de kusursuz rolü bekliyorumdur, kim bilir... 2017 bunu gerçekleştireceğim yıl olabilir.

Türkiye’de favori oyuncunuz kimler? Ayrıca keşke ‘Bu rolü ben oynasaydım’ dediğiniz bir örneğiniz var mı?

Aslında tek bir favorim yok. Çok fazla dizi ve   film izliyorum. Harika oyuncular var.

ÇOCUK İÇİN HENÜZ ERKEN

Farklı bir ülkede yaşıyor olmak nasıl bir duygu? Son dönemde terör olayları gibi hoş olmayan şeyler yaşanıyor. Bunlar sizi korkutuyor mu? İrlanda’yı özlüyor musunuz?


O kadar uzun zamandır burada yaşıyorum ki, artık Türkiye’yi yurdum olarak görüyorum. Tabii ki İrlanda’daki ailemi ve arkadaşlarımı özlüyorum. Onlardan uzakta kalmak kolay değil. Öte yandan tabii ki terörist eylemlere şahit olmak çok kötü. İstanbul eşsiz güzellikte bir şehir. Diğer ülke insanlarının buraya gelmekten çekinmesi beni çok üzüyor ama bu Türkiye’ye özel bir durum değil. Avrupa’nın birçok noktasında benzer durumlar var. Önümüzdeki günlerin barış dolu günler olması için dua ediyorum. Tüm dünya için.

Serdar Bey sürekli ebeveyn olmakla ilgili isteğini dile getiriyor. Bu sene Ortaç çiftinden hayırlı bir haber alacak mıyız acaba?

İkimiz de çocukları çok seviyoruz. Ben de bir gün, sağlıklı, mutlu ve küçük bir aile sahibi olmak istiyorum. Şimdilik eşimle hayatımızın tadını çıkarıyoruz, çocuk olana kadar....

Zaman zaman oldukça iddialı fotoğraflar paylaşıyorsunuz sosyal medyada. Bu durumdan Serdar Bey rahatsızlık duyuyor mu?

Serdar benim çekimlerimle gurur duydu. Benim onun video klipleriyle gurur duyduğum gibi. Bu işimizin gereği. Ben de takipçilerime gereken saygıyı gösteriyor ve provokatif paylaşımlarda bulunmamaya dikkat ediyorum.
Konular Röportaj