CHP İngiltere Birliği'nde Atilla Taş'lı kutlama

CHP İngiltere Birliği birinci yaşını, Londra'da düzenlediği bir yemekle kutladı. Organizasyonun sunuculuğunu ise şarkıcı Atilla Taş üstlendi.

CHP İngiltere Birliği'nde Atilla Taş'lı kutlama
Dilek Çimen'in haberine göre ödül töreninden sonra konuşma yapan Atilla Taş, son zamanlarda yaşanan şehit haberlerine dikkat çekerek, Türkiye'nin zor günler yaşadığını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretten hakkında dava açılanlar arasında kendisinin de bulunduğunu ifade eden ünlü şarkıcı, "Madem ki Türkiye Cumhuriyeti sosyal bir hukuk devleti, sosyal bir hukuk devleti, vatandaşlarının düşünebilme, düşüncelerini ifade etme hakları anayasamızda tanınıyor ama biz bir şey söylediğimiz zaman Cumhurbaşkanı'nı eleştirdiğimiz zaman; benim şu anda 2 – 3 davam var. Sırf bu yüzden. Ne küfür ettim ne hakaret ettim. Sadece dedim ki; 'açılış kalmadı, cenazesi verelim' dedim Çünkü bir siyasetçi siyaset için memleketinde can gitmesine izin vermemeli. Siyasetçi insanları yaşatmak için vardır. İnsanları mutlu etmek için vardır. Öldürmek için yoktur. Olmamalı. Biz buna inanıyoruz." dedi.