CIA Direktörü Brennan'dan flaş iddia!..

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili olarak ABD'den bir iddia geldi. CIA Direktörü John Brennan, 30 IŞİD militanının Türkiye'ye yollandığını söyledi.

CIA Direktörü Brennan'dan flaş iddia!..
CNNTürk'te yer alan habere göre NBC akşam haberlerinde CIA Direktörü CIA Direktörü John Brennan, "30 IŞİD militanının Türkiye'ye yollandığını" söyledi. Brennan, IŞİD'in militan sayısının El Kaide'nin en güçlü olduğu dönemden bile fazla olduğunu

CIA Direktörü John Brennan geçen hafta ABD Senatosu İstihbarat Komitesi'ni IŞİD hakkında bilgilendirmişti.Brennan, örgütün Libya'yı operasyon merkezi olarak kullanmasından endişe duyduklarını söyledi. Brennan'ın komiteye sunduğu raporda IŞİD'in Libya'da artan faaliyetlerinin Avrupa'da terör saldırılarını artırabilecek bir unsur olduğu vurgulanmıştı.

Amerikan NBC kanalı muhabiri Richard Engel de, bir görgü tanığı ile yaptığı ropörtajı Twitter üzerinden açıkladı. Engel'in aktardıklarına göre, bir polis memuru intihar bombacısını farkederek müdahalede bulundu. Bunun üzerine yakalandığını anlayan intihar bombacısı üzerinde yeleği infilak ettirdi.