CIA'in kaleminden skandal paylaşım!

ABD'nin kara kutularından eski Pentagon yetkilisi Michael Rubin, BM'nin Kudüs kararında büyük etkisi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan için skandal paylaşımda bulundu.

CIA'in kaleminden skandal paylaşım!
Yeni Şafak'ın haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı daha önce küstahça tehdit eden, Rıza Zarrab davası üzerinden büyük bir algı operasyonu başlatan eski Pentagon yetkilisi Michael Rubin şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili skandal bir paylaşımda bulundu.

Kudüs’ü bir oldubittiyle İsrail’e vermek isteyen ABD, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yalnız kaldı. BM üyeleri, oylama öncesi hem Trump hem temsilcilerinin “Not ediyoruz, hesap sorarız” şeklindeki zorbalıklarına prim vermedi. ABD’nin Güvenlik Konseyi’nde veto ettiği Kudüs tasarısı 128 ülkenin oyuyla kabul edildi, 35 ülke çekimser kalırken sadece 9 ülke hayır oyu kullandı.

BM'nin Kudüs kararında büyük etkisi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili Türkçe tweet atan ABD'nin kara kutularından eski ajan Michael Rubin "Erdoğan'ın sesi çok çıkıyor ama gücü ve etkisi sıfır. Sanki Kaddafi'nin Türk versiyonu" şeklinde skandal bir paylaşımda bulundu. Skandal paylaşımları bununla bitmedi. Rubin, isim vermeden hapisteki FETÖ'cüleri de savundu.