Çift kafalı yılan şaşırtıyor

Bursa'da bir aile, yazlıklarının bahçesini sularken vücudunun her iki tarafında kafası bulunan bir yılanla karşılaşınca şok oldu.

Çift kafalı yılan şaşırtıyor

Bursa'da ikamet eden Usturalı ailesi, Eşkel'de bulunan yazlıklarına dinlenmeye gitti.

Sabah kahvaltısından sonra bahçeye çıkıp sebze ve meyvelerini suladığı sırada otların arasında yılan olduğunu fark eden Ömer Usturalı, yılana dikkatli bakınca gözlerine inanamadı. Usturalı, çift kafalı olduğunu gördüğü yılanı cam kavanozun içine koyup eve getirdikten sonra hayvanat bahçesine teslim etti.

Yılanı görenlerin şaşkınlıklarını gizleyemediğini söyleyen Tuncay Usturalı, "Babam sabah kahvaltısında sonra bahçeyi sulamak için dışarıya çıktı. Daha sonra babamın bana seslendiğini duydum. Bahçeye çıktığımda babamın yanında çift kafalı yılan gördüm. Yılan aynı anda ileri ve geri gidebiliyordu. Yılanın zehirli olup olmadığını bilmediğimiz için elimize almadan cam kavanozun içine koyduk. Televizyonlarda çift çatallı yılan görmüştük ama böylesini ilk defa gördük. Yılanı çevremizdeki arkadaşlarımıza gösterdik. Hepsi şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yılan soğuk hayvan olduğu için hepsi ürkerek baktı. Şaşkınlıklarını gizleyemediler" dedi.

Sabah kahvaltısından sonra bahçeyi sulamak için dışarıya çıktığını söyleyen Ömer Usturalı, "Bahçeyi sularken otların arasından yılanın çıktığını fark ettim. Kuyruk yok, iki tarafında da kafa var. Kaçmasın diye hafif üstüne bastım. Sonra ne tarafı boş olursa oraya gidiyor. Hem ileri hem geri gidiyor. Sonra oğluma seslendim. O da görünce şaşırdı. Kavanoza koyarak eve getirdik. Arkadaşlara gösterdiğimizde onlar da şaşırdı" şeklinde konuştu.