Cindy Crawford'un şok eden görüntüsü!

Bu yılın mart ayında internet medyasında dolaşıma giren bir görüntü herkesi şoke etti. Bu, 1980'li ve 90'lı yıllara damgasını vuran top model Cindy Crawford'un Marie Claire dergisine verdiği pozun rötuşlanmamış haliydi.

Cindy Crawford'un şok eden görüntüsü!
Hürriyet'te yer alan habere göre o sıralarda nasıl gün yüzüne çıktığı anlaşılamayan fotoğrafta, Cindy Crawford'un bedeni üzerindeki kusurlar daha ilk bakışta dikkat çekiyordu. Bu zamana kadar sessiz kalan Crawford işte o fotoğraf hakkında ilk kez konuştu.

Söz konusu pozda Crawford siyah bir iç çamaşırıyla objektif karşısına geçmişti. Bir zamanların en güzel kadınlarından biri olarak nitelendirilen Cindy Crawford'un karın ve bacaklarındaki sarkmalar, çatlaklar ise daha ilk bakışta belli oluyordu.

Top modelin o pozunun üzerinde de dijital rötuşlar yapıldığı, sarkma ve çatlakların olduğundan daha belirgin hale getirildiği de iddialar arasındaydı. Elle dergisinin Kanada baskısına konuk olan 49 yaşındaki Cindy Crawford  "Açıkçası hazırlıksız yakalandım. Arkamdan vurulmuş gibi hissettim" diye konuştu.

Crawford, en kötü ışık altında bile aynaya baktığında böyle bir yansıma görmediğini söyledi. "O poz benim aynaya baktığımda gördüğün yansımadan çok farklıydı. En kötü ışık altında bile" diye konuştu. O pozunun izinsiz bir şekilde internette yayılmasını "kötü niyetli" diyerek nitelendiren Crawford o dönemde ne söyleyeceğini bilemediğini, kendi içinde bir çatışma yaşadığını ve en sonunda da "çenesini kapalı tutmaya" karar verdiğini belirtti.

Ünlü model birçok kadının bu durumu olumlu bir adım olarak gördüğünü de sözlerine ekledi.

"İnsanların benim kötü bir fotoğrafımı gördüklerinde neden mutlu olduklarını anlamadım. Ben bedenimi biliyorum. Mükemmel olmadığımın farkındayım. Ama belki de benim yanlış bir beden imajım var. Belki de bugüne kadar yaptığımdan daha iyisini yapabilirim."

Cindy Crawford'un olay yaratan o pozu, 2013 yılında Marie Claire dergisinin Meksika baskısı için çekildi. O pozu çeken fotoğrafçı John Russo konuyla ilgili olarak da şunları söylemişti: "Fotoğraf çalındı ve kanunsuz şekilde kamuoyunun gözleri önüne serildi. Bunun, Crawford'un rötuşsuz görüntüsü olduğu ileri sürüldü. Ancak bu doğru değil. Bu, benim çektiğim pozun üzerinde tahrifat yapılmış versiyonu."

Daha sonra aynı pozun rötuşlanmış olduğu iddia edilen bir versiyonu da internette dolaşıma girmişti.

Cindy Crawford'un şok eden görüntüsü!