İki ünlü kadın oyuncunun çıplak fotoğrafları sızdırıldı!

Fappening skandalı tekrardan canlandı. Georgia May Foote ve Natalie Cassidy’nin iCloud hesaplarına izinsiz giriş yapan siber korsanlar, iki ünlü oyuncunun çıplak fotoğraflarını internette yayınladı.

Çıplak fotoğrafları sızdırıldı!
Sözcü'nün haberine göre ünlülerin iCloud hesaplarının hacklenmesiyle başlayan akım devam ediyor. Özel fotoğrafları çalınan ünlüler arasına iki yeni isim daha eklendi. Ünlülerin iCloud hesaplarını ele geçiren bir grup hackerın başlattığı Fappening akımının yeni kurbanı Georgia May Foote ve Natalie Cassidy oldu. Daha önce İngiliz kraliyet ailesinden Prens Harry ile evlenecek oyuncu Maghan Marke de bu akımın kurbanı olmuştu. Meghan Markle’ın kısmen soyunuk olduğu bir video, Fappening adlı altında bir web sitesinde yayınlanmıştı.

İngiliz kadın oyuncu olan 27 yaşındaki Georgia May Foote ve 34 yaşındaki Natalie Cassidy'nin çıplak fotoğrafları siber korsanlar tarafından iCloud hesaplarından çalındı ve internette paylaşıldı. Foote’nin kırk dört fotoğrafı, çevrimiçi olarak yayınlandı. Çoğunlukla çıplak ve duş çıtçıtları içeriyor. Ünlü oyuncu konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Bir sözcü fotoğrafların Foote'a ait olduğunu reddetti.

EastEnders’ın efsanesi Natalie Cassidy’nin de çıplak resimlerinin çevrimiçi sızdırıldığı söyleniyor.

Natalie’nin menajeri konu hakkında açıklama yapmayı reddetti.