Çocuğunu gizleyen ünlü spor adamı kim?

Kahraman Durak: "Bu hafta kulağıma fısıldanan bir iddiaya göre her yazın tümünü Çeşme’de geçiren spor yaşantısını sonlandırsa da gündemden düşmeyen spor adamının evlilik dışı bir çocuğu var..."

Çocuğunu gizleyen ünlü spor adamı kim?
Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın bugünkü yazısından...

Bir haftayı aşkın bir süre oldu Çeşme'de yeni sezonu takip etmeye başlayalı.

Şu an biraz tenha ve sessiz devam ediyor 2017 yaz sezonu, ancak bu sessizlik fırtına öncesine benziyor. Çeşme ile ilgili son gelişmeleri ilerleyen satırlarda sizlere aktaracağım. Gelelim başlıktaki konumuza. Çeşme ve Alaçatı ufak yer. Bir söylenti bir fısıltı hemen yayılıyor elbette.

Bu hafta kulağıma fısıldanan iddiayı sizlerle paylaşayım istedim.

İddia çarpıcı. Başlıkta da yazdığım gibi bu spor adamı evli değil bekar. Bizler ve tüm Türkiye onun baba olmadığını düşünüyor, belki de öyledir ama bir iddia yavaş yavaş yeşermeye başladı.
Bu spor adamı aktif spor yaşantısını sonlandırsa da hala ekranlarda ve göz önünde. Evli değil bir sevgilisi var ve tüm yazı Çeşme'de geçiren birisi. Kendisi biraz sinirlidir, neye tepki vereceği belli olmaz. Bir gün selam verip ertesi gün o selam verdiğinin selamını almayan türden. Ego ve kibri oldukça yüksek. İşte bu yakışıklı spor adamı meğerse evlilik dışı yaşadığı bir ilişki sonrasında baba olmuş.

Yıllardır da bu gerçeği saklıyormuş. Çocuk 2.5-3 yaşlarındaymış.

Bu yaz birkaç kişi onun evinde bu güzel çocuğu görmüş ancak soramamışlar.

İddiaya göre konuşurken birileri kulak misafiri olmuş. Bakarsınız bu yaz el ele çocuğu ile objektiflere poz verir. Tabi iddialar doğruysa.

Ben fısıldananları aktardım şimdilik.

(KAHRAMAN DURAK / YENİ ASIR)
Konular Spor Haberleri