Çocuk odasında tüyler ürperten dehşet!

İzmir Karşıyaka’da bina yıkımı sırasında kepçenin ayarını kaçıran operatör diğer binadaki çocuk odasının duvarını da yıktı. Çocuklar odada olmadığı için felaket yaşanmadı.

Çocuk odasında tüyler ürperten dehşet!
Yeni Asır'dan Ali Eyce'nin haberine göre İzmir'in Karşıyaka ilçesinde önceki gün yaşanan bir yıkım olayında felaketin eşiğinden dönüldü. Bir apartmanın yıkımı sırasında dikkatsiz davranan kepçe operatörü başka apartmanın çocuk odasının duvarını da yıktı. O sırada çocukların odada olmayışı yüreklere su serpti.

Karşıyaka ilçesi 1664 sokakta bir binanın yıkımı sırasında iddiaya göre kepçenin ayarını kaçıran operatör, yandaki apartmanın dördüncü katında çocukların yattığı odanın duvarını yerle bir etti. Çocuklar o esnada yataklarında olmadıkları ve evin başka bir odasında oyun oynadıkları için olası bir facia yaşanmadı.

Çocuklarının odasının duvarını yıkan kepçenin büyük bir gürültüyle içeriye girmesiyle şoke olan Özpınar ailesi ise olayı yargıya taşıdı. Çocukların yataklarının üzerine yıkılan duvarın görüntüsü evdeki dehşeti anlatmaya yetti.

Anne Nilüfer Özpınar'ın avukatı Ali Topçu aracılığıyla mahkemeye başvurulması üzerine meydana gelen olayla ilgili adli tesbit yapıldı.

Avukat Topçu, aile adına dava açacaklarını, ailenin hem manevi hem maddi yönden büyük zarar gördüğünü belirtti.